Magisch ruimtelijk 3D

3D Animatie laten maken
voor jouw merk, als promo
voor jouw Bedrijf of product.

Stap in de wereld van 3D

Wij creëren realistische
3D animaties en visuals
met originele twist.

Wat wij doen

Commercial / informatief
Product / Motion graphics / Live action
/ Promo / uitleganimatie

welkom / welcome / willkommen / bienvenidos

Designer Edo Draaijer
Presents
TUC.

LG OLED commercial / Film & Animatie

LG OLED commercial / Film & Animatie

The Implant files / 3D Animatie Visuals

The Implant files / 3D Animatie Visuals

The deep blue/ 3D animatie

The deep blue/ 3D animatie

Under the floor/ 3D animatie

Under the floor/ 3D animatie

Ontmoet de zeeleeuwen / 3D Animatie

Ontmoet de zeeleeuwen / 3D Animatie

Luisteren / 2D & 3D animatie

Luisteren / 2D & 3D animatie

Rit vol magie / 3D Animatie

Rit vol magie / 3D Animatie

voorproefje gehad, laten we beginnen.

Let's go.

DIt is TUC, Welkom!

Stap in een nieuwe realiteit. In een parallelle wereld waarin je creëert wat je wilt. Welkom in de wereld van een 3D Animatie laten maken. Met 3D animatie ontstaan ongekende mogelijkheden om jouw verhaal op een creatieve, meeslepende en aantrekkelijke manier over te brengen op jouw doelgroep. Of het nu gaat om een informatief verhaal, een commerciële boodschap of levendige storytelling. Met The Unemployed Chefs (TUC) kun je een 3D animatie laten maken die onderscheidend is in concept, stijl en originaliteit. Dit is TUC, Welkom!

Animaties in Dubai Mall

In Dubai Mall hangt de crème de la crème van groot formaat displays. 50 meter breed en 14 meter hoog. Maar als jij een giga display in de Dubai Mall, Times Square of Piccadilly Circus hebt geïnstalleerd dan wil daar toch ook de animaties afspelen waar je trots op bent? Haarscherp en in het juiste formaat? Kies dan voor onze 3D animatie. Wij maken deze animaties op maat, in de juiste resolutie (van 4k tot 80K) die passen bij jouw display. De tijd van full-HD of platte 2D animaties is voorbij, maar upscale naar 3D animatie laten maken van formaat.

Nederlands designbureau met internationale ervaring

Bij het maken van een animatie komen verschillende expertises kijken. Denk aan programmeren, animeren, tekstschrijven, 3D-character design & modelling, sketches en visual development. Als Nederlands designbureau met internationale ervaring beschikken we over een ervaren team en een grote groep professionele freelancers. Daardoor kunnen we verschillende animatietechnieken combineren, zoals 2D, 3D en live-action en kunnen we een boodschap zowel visueel als tekstueel krachtig overbrengen. Bij ons krijg je het hele pakket. Van het eerste overleg tot het af mixen van de animatie.

Sounddesign brengt alles tot leven

In de laatste fase brengen we jouw verhaal tot leven. Samen met jou kiezen we een voice-over die precies past. We denken hierbij actief mee en adviseren over stemkleur en uitstraling. Daarna voegen we belangrijke audio-elementen toe aan de video. Geluiden die de scènes levendiger maken, of een bedrijfsdeuntje dat moet worden toegevoegd; de mogelijkheden zijn eindeloos. En wanneer tekst, beeld én geluid één vloeiend geheel vormen begint het tromgeroffel. Jij kunt jouw animatie met trots presenteren.

en voordat we het vergeten.

Nog even dit.

Een geoliede animatie machine

Een groep professionele designers, digital artists, filmers, animatoren, tekstschrijvers, conceptontwikkelaars en audio engineers slaan de handen ineen om de mooiste 3D animatie te maken voor bedrijven en organisaties in Nederland en ver daarbuiten. We zijn allemaal een specialist in onze eigen discipline, maar samen een geoliede machine die staat voor kwaliteit, creativiteit en vakkennis.

Stap uit je comfortzone

De animaties van The Unemployed Chefs zijn niet voor iedereen. Ze zijn niet voor mensen die veilig in hun comfort zone willen blijven. Ze zijn voor mensen die een stapje meer willen, die willen uitstijgen boven zichzelf én de rest. Die kiezen voor internationale kwaliteit en oprecht geven om originaliteit. Ben jij zo iemand en wil jij een spectaculaire 3d animatie laten maken? Dan wordt het tijd om kennis te maken met de 3D animaties van onze studio.

Opvallen met 3D animatie

Het laten maken van 3D animatie kan op allerlei manieren. Laat jouw bedrijf opvallen en kies voor de internationale uitstraling van The Unemployed Chefs. Wat je kunt verwachten? Deel jouw ideeën en wensen. Zo is de prijs afhankelijk van de lengte van de animatie en de grootte van jouw display. Ook resolutie waarin de animatie moet worden gerenderd is bepalend voor de prijs, Dus informeer gerust en ontvang een prijs op maat of vraag naar de eindeloze mogelijkheden.

Digital art en conceptontwikkeling

Nog meer animaties bekijken of geïnteresseerd in andere disciplines? Bekijk ons werk voor verschillende internationale organisaties, of ontdek meer over onze digital art, illustratie en conceptontwikkeling. Of bekijk ons nieuwe platform van Moodfellas podcast. Laat je verrassen, bekijk al ons werk en bel ons gerust voor een offerte op maat.

0

goal en uitgangspunt
dat is kwaliteit

0

freelancers & designers
in samenwerking

0

Dubbele Espresso's
weggewerkt

0

Vragen over onze
studio naam

0

delige animatieserie
voor AvroTros gemaakt

0

Wacom cintiq's
aangeschaft en versleten

Ga mee backstage

Blogs & stories
over wat wij doen.

vragen & antwoorden

Goed om
te weten.

Wat is 3D animatie

3D animatie betekent driedimensionaal. Als een beeldhouwer die zijn sculptuur vormt en er omheen loopt om zijn werk van meerdere kanten te bekijken. Hetzelfde gebeurt met 3D animatie dat in tegenstelling tot 2D animatie volledig met de computer wordt gecreëerd. In een ruimtelijke 3D omgeving in de pc worden figuren en omgevingen gesculpt. Dit gebeurt digitaal maar gaat op dezelfde manier als de beeldhouwer. Met digitaal kleien of sculpten worden de elementen opgebouwd en in scenes gezet. 3D kennen we vanuit de game wereld en van bioscoop films bekende animatiestudio’s zoals Pixar Animation en ILM. 3D animatie wordt naast film ook gebruikt in het bedrijfsleven voor commercials, bij het uitleggen van bedrijfsprocessen of om een product te presenteren. Een voordeel van 3D animatie is de mogelijkheid tot het creëren van hyperrealistische beelden. Door middel van texturen en levensechte belichting is 3D animatie het realistische broertje van 2D animatie.

Wat is renderen en is dat nodig

Wat is renderen nou eigenlijk? Laten we een voorbeeld geven. Het proces van 3D bestaat uit lagen. Omdat het onmogelijk is om een karakter met haar , belichting , textures en alle overige onderdelen realtime te animeren ,starten wij bij de onderste laag. Het draadpoppetje (om het maar even zo te zeggen) wordt met de juiste bewegingen geanimeerd. Vervolgens komt daar zijn haar en huid overheen als extra laag, vervolgens texturen van kleding ed, dan belichting en schaduw en zo zijn er meerdere lagen die samen het eindbeeld vormen. Met 3D werk je het snelste in de eerste laag. Om daadwerkelijk het eindresultaat te bekijken render je alle lagen uit. Dit doe je met een render programma of via een renderfarm. Tijdens het renderen worden alle lagen samengevoegd en komt er een uiteindelijk beeld of sequentie uit.

Hoe lang duurt het maken van een 3D animatie

Dit is onmogelijk om te voorspellen. En hangt geheel af van de complexiteit van de scenes die gebouwd moeten worden. Er zijn projecten die wij ondanks complexe scenes hebben afgerond in 4 weken. Maar het beste is een goede prognose te geven na vervaardiging van een uitgewerkt storyboard. Dan kunnen we scene voor scene aan de hand van fullcolour designs bekijken wat er moet gebeuren en is een goede doorlooptijd te bepalen. Mail of bel ons voor meer informatie of een offerteaanvraag.

3D animatie van TUC

Wij zijn een samenwerkingscollectief. Met de beste animatoren, designers en ontwerpers in het vak. Na een aanvraag stellen we een team samen dat het beste bij jouw aanvraag past. Onze designs en animaties zijn ook opgevallen in het buitenland. Dat leverde grote projecten op in onder andere Londen en Dubai. Voor Dubai Mall en LG hebben wij gigantische animaties met resoluties tot 80K gemaakt die getoond werden op heen van de grootste schermen ter wereld. Doordat wij steeds met een nieuw team werken proberen wij anders en verrassend te blijven. Ook interesse? Neem contact op.

Even stilstaan bij

Creatieve generalisten
met visie

``It's kind of fun to do the impossible``

Walt Disney

Artist / Director (1901-1966)

``Do or do not, there is no try``

Yoda

Jedi Master (896 BBY - 4 ABY)

``Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people``

Steve Jobs

Industrial designer / Investor (1955-2011)

Meer weten of ook samenwerken?

Let's talk.

Dank voor jouw bezoek aan een van onze websites. Dit was een kleine selectie van wat wij doen. Meer info over prijzen , werkwijze, deadlines en workflow? Mail ons of bel en ontvang alle info die je nodig hebt.

 

Toedelooeee!

LG OLED commercial / Film & Animatie

Voor LG oled maakte we deze commercial. Het concept : levendige kleuren en het diepste zwart.

 • Strategy

  commercial / large screen 80K / promo

 • Design

  3D animatie / film / visuals

 • Client

  LG Oled / Dubai Mall

View Project

The Implant files / 3D Animatie Visuals

Voor Avortros Radar mochten we deelnemen aan een spraakmakende wereldwijde onthulling over de schade van implantaten en pacemakers. Onze taak bestond uit tekst/script opzet…

 • Strategy

  3D animaties / Visuals / Live uitzending Radar

 • Design

  3D animatie / Visuals

 • Client

  AvroTros Radar

View Project

The deep blue/ 3D animatie

In samenwerking met Dokwerkers hebben we voor Fujitsu een 3d animatie ontwikkeld die als opening dient voor een presentatie. Het belicht de samenwerking tussen…

 • Strategy

  Presentatie / corporate video

 • Design

  concept & 3D animatie

 • Client

  Fujistu

View Project

Under the floor/ 3D animatie

Voor Unifloor mochten we een kerstanimatie maken. Omdat men graag ook hun product (vloerplaten) in de video wilde verwerken, hebben wij voor een subtiele…

 • Strategy

  Branding / greetings/ product

 • Design

  concept & 3D animatie

 • Client

  Unifloor Underlay systems

View Project

Ontmoet de zeeleeuwen / 3D Animatie

Voor Ouwehands dierenpark maakten wij meerdere 3d animaties ter ondersteuning van hun educatieve zeeleeuwenshow. De animaties worden gedurende de hele show van een half…

 • Strategy

  Educatief / informatie / entertainment

 • Design

  3D animatie / Visuals

 • Client

  Ouwehands Dierenpark

View Project

Luisteren / 2D & 3D animatie

In samenwerking met Hebban boeken platform maakte wij voor zowel tv als internet een aantal commercials ter promotie van de week van het luisterboek.…

 • Strategy

  Commcerial TV & internet campagne

 • Design

  concept & 2D/ 3D animatie

 • Client

  Hebban / Week van het Luisterboek

View Project

Rit vol magie / 3D Animatie

Voor Forest Drapery Hardware mochten we een kerstanimatie maken. Een magische rit werd het. Zowel voor ons met het maken van de animatie als…

 • Strategy

  Promo / greetings

 • Design

  3D animatie / Visuals

 • Client

  Forest Drapery Hardware

View Project