3D ANIMATIE

Stap in een nieuwe realiteit. In een parallelle wereld waarin je creëert wat je wilt. Welkom in de wereld van 3D Animatie. Met 3D animatie ontstaan ongekende mogelijkheden om jouw verhaal op een creatieve, meeslepende en aantrekkelijke manier over te brengen op jouw doelgroep. Of het nu gaat om een informatief verhaal, een commerciële boodschap of levendige storytelling. |Bij The Unemployed Chefs kun je 3D animatie laten maken die onderscheidend zijn in concept, stijl en originaliteit.

De voordelen
Revolutionaire 3D animatie & design
Elke opdracht een uniek designteam
De beste designers in het vak verenigd
Nationale en internationale opdrachtgevers
info
3d zeilboot met rode achtergrond fujitsu
snowglobes animatie met Londen voor LG
3d animatie radioring npo radio5
3d medicijn op lopende band avrotros

3D animatie van formaat

In Dubai Mall hangt de crème de la crème van groot formaat displays. 50 meter breed en 14 meter hoog. Maar als jij een giga display in de Dubai Mall, Times Square of Piccadilly Circus hebt geïnstalleerd dan wil daar toch ook de animaties afspelen waar je trots op bent? Haarscherp en in het juiste formaat? Kies dan voor onze 3D animatie. Wij maken deze animaties op maat, in de juiste resolutie (van 4k tot 80K) die passen bij jouw display. De tijd van full-HD of platte 2D animaties is voorbij, maar upscale naar 3D animatie van formaat.

CONTACT

maken van een animatie

Bij het maken van een animatie komen verschillende expertises kijken. Denk aan programmeren, animeren, tekstschrijven, 3D-character design & modelling, sketches en visual development. Als Nederlands designbureau met internationale ervaring beschikken we over een ervaren team en een grote groep professionele freelancers. Daardoor kunnen we verschillende animatietechnieken combineren, zoals 2D, 3D en live-action en kunnen we een boodschap zowel visueel als tekstueel krachtig overbrengen. Bij ons krijg je het hele pakket. Van het eerste overleg tot het afmixen van de animatie.

MEER

weetjes

Array

team van designers

Een groep professionele designers, digital artists, filmers, animatoren, tekstschrijvers, conceptontwikkelaars en audio engineers slaan de handen ineen om de mooiste 3D animaties te maken voor bedrijven en organisaties in  Nederland en ver daarbuiten. We zijn allemaal een specialist in onze eigen discipline, maar samen een geoliede machine die staat voor kwaliteit, creativiteit en vakkennis.

INFORMATIE

onze 3d animaties

De animaties van The Unemployed Chefs zijn niet voor iedereen. Ze zijn niet voor mensen die veilig in hun comfort zone willen blijven. Ze zijn voor mensen die een stapje meer willen, die willen uitstijgen boven zichzelf én de rest. Die kiezen voor internationale kwaliteit en oprecht geven om originaliteit. Ben jij zo iemand? Dan wordt het tijd om kennis te maken met de 3D animaties van onze studio.

GEÏNTERESSEERD
glass walk animatie voor Dubai
landschap en water 3d animatie voor vitens
paars karakter ontwerp in 3D voor tauw
surfplanken op houten promenade bij zee voor Ouwehands

een prijs op maat

Het laten maken van 3D animatie kan op allerlei manieren. Laat jouw bedrijf opvallen en kies voor de internationale uitstraling van The Unemployed Chefs. Wat je kunt verwachten? Deel jouw ideeën en wensen. Zo is de prijs afhankelijk van de lengte van de animatie en de grootte van jouw display. Ook resolutie waarin de animatie moet worden gerenderd is bepalend voor de prijs, Dus informeer gerust en ontvang een prijs op maat of vraag naar de eindeloze mogelijkheden.

CONTACT

interesse in meer

Nog meer animaties bekijken of geïnteresseerd in andere disciplines? Bekijk ons werk voor verschillende internationale organisaties, of ontdek meer over onze digital art, illustratie en conceptontwikkeling. Laat je verrassen, bekijk al ons werk en bel ons gerust voor een offerte op maat.
MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ