ANIMATIE LATEN MAKEN

Een animatie laten maken is voor veel organisaties een sprong in het diepe. Wij zorgen ervoor dat je landt in een diep warm bad. The Unemployed Chefs (TUC) nemen je namelijk alle zorg uit handen. We verzorgen de animatie van het eerste vage idee tot de laatste finetuning. Tijdens het proces houden we je continu op de hoogte van de vorderingen, brengen we adviezen uit en krijg je alle ruimte om je eigen creatieve bijdrage te doen. Zo komen we tot een eindproduct waar iedereen gelukkig van wordt. Ontdek hieronder hoe een animatie laten maken bij The Unemployed Chefs (TUC) in zijn werk gaat.

De voordelen
Wij leveren Animatie, concept ,script, voice-over en audio
Elke opdracht een custom designteam
De beste designers verenigd
Grafisch 2D & ruimtelijk 3D
info
animatie laten maken ouwehands dierenpark
3d sleepboten voor evides
3d animatie whales voor lg
animatie laten maken radioring 538

animatie met verhaal

Een animatie valt of staat met een goed verhaal. En een goed verhaal begint in de conceptuele fase. Hierin komt jouw idee samen met de creativiteit van onze tekstschrijvers en digital artists. We gaan samen dieper in op jouw idee, stellen de kritische vragen die een kijker ook heeft en verdiepen ons in de doelgroep. Vervolgens verwerken we die informatie tot een sterk script. Een tekst die alles vertelt wat nodig is. Maar dan ook nog leuk, duidelijk en kort.

CONTACT

van script naar beeld

Wanneer het script staat is het tijd om tekst en beeld samen te brengen. Onze digital artist maakt een schetsmatige opzet voor de video aan de hand van het script en creëert een idee voor de visuele invulling. Dit heet het storyboard. In een storyboard overleg bespreken we de designs, bepalen we de koers voor de video en verwerken we alle gewenste aanpassingen. Is het storyboard akkoord? Dan veranderen de schetsen in uitgewerkte designs en brengt een grafisch vormgever de tekeningen in beweging.

MEER

WEETJES

Array

jouw verhaal tot leven

In de laatste fase brengen we jouw verhaal tot leven. Samen met jou kiezen we een voice-over die precies past. We denken hierbij actief mee en adviseren over stemkleur en uitstraling. Daarna voegen we belangrijke audio-elementen toe aan de video. Geluiden die de scènes levendiger maken, of een bedrijfsdeuntje dat moet worden toegevoegd; de mogelijkheden zijn eindeloos. En wanneer tekst, beeld én geluid één vloeiend geheel vormen begint het tromgeroffel. Jij kunt jouw animatie met trots presenteren.

INFORMATIE

gebruik een animatie

Iedere animatie kent voorgaande stappen. Toch kun je uitgebreid variëren in stijl, techniek en toon. Zo kun je kiezen voor een klassieke uitleganimatie, waarbij je een ingewikkeld onderwerp met behulp van animatie begrijpelijk maakt. Kies voor een avontuurlijke storytellinganimatie waarin je jouw verhaal met karakters tot leven brengt, of gebruik een animatie om op een ludieke manier aandacht te vestigen op jouw bedrijf of product. Bij TUC maken we 2D, 3D en Live Action animaties. Wil je weten hoe die eruit zien? Bekijk dan eens ons recente werk.

GEÏNTERESSEERD
animatie laten maken friss sherlock
animatie laten maken dhl
animatie laten maken week van het luisterboek
animatie laten maken opgelicht

animatie laten maken

Zie jij in een creatieve animatie dé manier om jouw doelgroep te boeien? En wil je weten wat onze creatieve chefs voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met de studio, deel je wensen en ideeën en we vertellen en hoor hoe jij een animatie kunt laten maken. Eerst nog oriënteren? Heel begrijpelijk. Kijk dan eens rond in ons recente werk en lees hoe ons collectief te werk gaat in onze introductie. Aangenaam…Wij zijn : The Unemployed Chefs!

INTRODUCTIE

wij bieden meer

Ben je toch niet op zoek naar een 2D- of 3D-animatie, maar heb je wel baat bij andere creatieve communicatie-uitingen? De studio van de Unemployed Chefs beschikt over een grote groep vakkundige creatievelingen, gespecialiseerd in Digital Art, Concept & Branding, Cartoon, Comic & Strip en Copywriting. Kijk rustig rond op onze website of neem contact op om te ontdekken wat wij voor je kunnen doen.
MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ