International award winning studio

Animatie video laten maken
voor jouw Bedrijf of merk
/ Product en Campagne.

Animatie op hoog niveau

Elke aanvraag een
team van animatoren
bij elkaar gebracht voor jou.

Animatie video laten maken betekent bij ons:

Text / Script /
Digital Art / Animatie /
Film / Sound / Voice-over.

welkom / welcome / willkommen / bienvenidos

Digital Artist Edo Draaijer
Presents
TUC.

voorproefje gehad, laten we beginnen.

Let's go.

Een Animatie video laten maken door TUC

Voor een succesvol sterrenrestaurant heb je iedere chef nodig. Hetzelfde geldt voor een animatiestudio. Een animatie video laten maken betekent bij ons, dat je de juiste animatoren en designers krijgt die passen bij jouw aanvraag.. Digital artists, animators, grafisch vormgevers, audiospecialisten en copywriters slaan de handen ineen om de mooiste creaties te maken voor jou als opdrachtgever. Groot en klein, nationaal en internationaal. Met als gevolg de mogelijkheden van een grote animatiestudio en de flexibiliteit van een klein team.

Tuc heeft oog voor storytelling en beleving

Als ontwerpers die opgroeiden met het werk van Disney, Pixar en Dreamworks leggen The Unemployed Chefs de lat hoog. We verzamelden een team dat werk creëert van internationale kwaliteit. Origineel en vakkundig, met veel oog voor storytelling en beleving. Bovendien leidt onze werkwijze tot animaties die jou onderscheiden van de massa en je in een landschap van visuele overkill toch opvalt.. Door deze instelling hebben we als collectief mogen werken voor opdrachtgevers uit Dubai, New York, Londen.

Sounddesign brengt alles tot leven

In de laatste fase brengen we jouw verhaal tot leven. Samen met jou kiezen we een voice-over die precies past. We denken hierbij actief mee en adviseren over stemkleur en uitstraling. Daarna voegen we belangrijke audio-elementen toe aan de video. Geluiden die de scènes levendiger maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wanneer tekst, beeld én geluid één vloeiend geheel vormen begint het tromgeroffel. Jij kunt jouw animatie video met trots presenteren.

en voordat we het vergeten.

Nog even dit.

Animatie video laten maken kan op allerlei manieren

Een animatie video laten maken kan op vele manieren. Daardoor is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven. Bovendien is de prijs afhankelijk van de lengte van de animatie video en of het om een 2D of 3D-animatie video gaat. Zijn er allemaal extra opties als een scriptschrijver, audiobewerker en voice-over bij te boeken. Met de prijsberekening van een animatie video, pakken we de beginprijs en vul jij het aan met de opties die voor jou nodig zijn. Handig en overzichtelijk en met de voordelen van TUC natuurlijk alles onder 1 dak!

Bij een animatie komt veel expertise kijken

Animatie video laten maken? Daar komen verschillende expertises bij kijken. Programmeren, animeren, tekstschrijven, 3D-character design & modelling, sketches en visual development. Ons team bundelt zijn krachten met professionele freelancers. Vooral omdat we dan verschillende animatietechnieken kunnen combineren, zoals 2D, 3D en film. De beste freelancers op de juiste plek voor jou. Je krijgt het hele pakket. Van het eerste overleg tot het afmixen van de animatie video.

Veel meer dan alleen een animatiestudio

Nog meer animatie video’s of ander werk van ons bekijken?! Wij hebben verschillende sites met ons werk zoals, character design, 2d of 3d animatie video laten maken, illustratie laten maken en concept marketing Laat je verrassen en bekijk al ons werk en bel ons gerust voor een offerte op maat!

0 +
delige serie voor
Avrotors Opgelicht
0 +
meter breed scherm
in Dubai
0 +
Dubbele Espresso's
weggewerkt
0 +
Concepten &
projecten opgeleverd
0 +
procent lol in
wat we doen
0 +
Landen waar wij
voor designen

Ga mee backstage

Blogs & stories
over wat wij doen.

vragen & antwoorden

Goed om
te weten.

Hoe werkt een animatie video laten maken

Doordat wij een samenwerkingsverband zijn werkt iedereen vanuit zijn of haar eigen studio, zolderkamer of atelier.  Door open verbindingen bekijken we samen de voortgang en wordt er feedback geleverd op de gemaakte animatie video. Maar we starten natuurlijk met de samenstelling. Beschikbaarheid wordt gecheckt en als het team staat kunnen we beginnen. Animatie video laten maken op de meest originele manier voor jou.

Nemen jullie ook grote animatie video projecten aan

Zekers!. Het kan voorkomen dat aan 1 project meerdere mensen tegelijk op meerdere locaties aan hetzelfde project werken. We kunnen zeker grote projecten aan en dat hebben we bewezen toen we in Dubai voor het grootste scherm ter wereld 80K resolutie commercials mochten maken voor oa LG. Een hele klus waar door een aantal mensen weken aan gewerkt is en met succes want opdracht na opdracht volgde.

Wat kost een animatie video laten maken

Lastig te zeggen. Wil je een 2D of 3D animatie video laten maken, daar zit prijsverschil in. En wat wil je dat we nog meer voor je regelen? Tekstschrijver, audiodesign, voice-over etc. Zodra we een uitgewerkte briefing van jou hebben ontvangen kunnen we een eerlijke en scherpe prijsindicatie maken. Op maat voor jou. Ook een Animatie video laten maken, bel ons!

Maken jullie alleen Nederlandse animatie video's

Nee hoor zeker niet. We werken veel en vaak voor buitenlandse partijen. Van Dubai tot Londen en van Argentinië tot Frankrijk. De internationale markt maakt projecten erg uitdagend omdat je alles op afstand moet doen en er regelmatig ook nog tijdverschil te overbruggen is.  We regelen voor deze animatie video’s ook internationale voice-overs ( altijd native speakers) , om zo jouw animatie video gereed te maken voor de markt in Colombia en jouw klanten in Portugal. Wij maken animatie video projecten die tot ver over de grens worden ingezet.

Mooie quotes van

Mensen die
wij bewonderen

``Creativity is intelligence having fun``
Albert Einstein

Theoretical Physicist (1879-1955)

``Hire the right people and get the hell out of the way``
David Fincher

Director (Fight CLub) (1962)

``In the end, passion and hard work beats out natural talent``
Pete Docter

Director (Inside Out) (1968)

Meer weten of ook samenwerken?

Let's talk.

Dank voor jouw bezoek aan een van onze websites. Dit was een kleine selectie van wat wij doen. Meer info over prijzen , werkwijze, deadlines en workflow? Mail ons of bel en ontvang alle info die je nodig hebt.

 

Toedelooeee!

Video Marketing Dubai style / Animatie & Film

In Dubai Mall hangt het grootste LG OLED scherm van de wereld. Een scherm van 50 meter breed en 14 meter hoog met een native resolutie...
 • Strategy

  Promo animaties / 80K resolutie scherm

 • Design

  Animatie / Film / concept

 • Client

  Dubai Mall / LG / Emaar / Digicomm

View Project

Entertainment verzekerd / 2D & 3D Animatie

Insurance is boring they say…Is de openingszin van de door ons gecreëerde 2D animatie voor Friss. Compleet getekende scenes nemen je mee door de tijd. Met...
 • Strategy

  Promo video, product video

 • Design

  Concept, 3D-animatie, Sounddesign, Voice-over werk (4 talen)

 • Client

  Friss

View Project

Educatieve visuals / 3D Animatie

Deze Ouwehands Dierenpark 3D animatie hebben wij gemaakt voor  de zeeleeuwen show. Een educatieve show over de wonderlijke wereld van deze prachtige dieren. In totaal zijn...
 • Strategy

  Animatie als ondersteuning voor Zeeleeuwen show , Educatief

 • Design

  Concept, 3D-animatie, Voice-over Peter Drost

 • Client

  Ouwehands Dierenpark

View Project

Commercials in Dubai Mall / Film & 3D Animatie

Voor Dubai Mall, LG en Emaar in Dubai maken we in samenwerking met Digicomm Dubai meerdere promo en commercial video’s voor het grootste scherm ter wereld...
 • Strategy

  Promo commercials LG OLED Screen Dubai Mall

 • Design

  Concept, 3D animatie, film. Sound design

 • Client

  LG / Dubai Mall / Digicomm

View Project

Week van het Luisterboek / 2D & 3D Animatie

De week van het luisterboek animatie bevat 2D en 3D animatie. De kleurstelling zwart wit is gekozen op basis van de witte pagina’s in een boek...
 • Strategy

  Commercial ter promotie van Week van het luisterboek, online en Tv

 • Design

  Concept, 2D en 3D animatie, Voice-overs Chava voor in 't Holt & Sander de Heer, custom audio

 • Client

  Week van het Luisterboek / Hebban

View Project

Golven maken / 3D Animatie

In samenwerking met Dokwerkers hebben wij een 3D animatie ontwikkeld die als intro werd ingezet voor presentaties. Concept was een vlucht over allerlei soorten schepen op...
 • Strategy

  3D Animatie als clip voor intro Fujitsu en Evides

 • Design

  Concept, 3D animatie, audiodesign, visuals

 • Client

  Fujitsu / Evides

View Project

Santa’s Workshop / 3D Animatie

De kerstanimatie voor Unifloor die we in 4 talen (DU,FR,NL,ENG)  voor ze maakte bevat veel magical elementen. Idee was een stukje product te gebruiken in de...
 • Strategy

  Christmas video, product video

 • Design

  Concept, 3D-animatie, Sounddesign

 • Client

  Unifloor Underlay Systems

View Project