Animeer Dit!

Animatie voor jouw
Campagne, Bedrijf
Product of Brand.

animatie beweegt

Animatie van TUC
brengt jouw ideeën
in beweging.

Ons aabod

2D & 3D animatie / commercial
Promo / uitleg animatie
/ sound & Voice-over.

welkom / welcome / willkommen / bienvenidos

Designer Edo Draaijer
Presents
TUC.

voorproefje gehad, laten we beginnen.

Let's go.

TUC maakt 2D & 3D animaties

Animatie is niet langer iets voor Disney en Pixar. Jij kunt nu ook de regisseur zijn. Nederlands collectief The Unemployed Chefs (TUC) helpt je met professionele animatie jouw verhaal levendig en boeiend over te brengen op je doelgroep. The Unemployed Chefs (TUC) maakt professionele 2D- en 3D-animaties voor grote en kleine organisaties. Zowel in Nederland als ver daarbuiten! Video’s die informeren, enthousiasmeren of intrigeren en jouw verhaal onderscheidend presenteren.

vertel een meeslepend verhaal en versterk jouw visuele identiteit

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Maar wat als je beeld, tekst én geluid tot je beschikking hebt? Een animatiefilm geeft je ongekende vrijheid om jouw verhaal op een duidelijke, simpele en leuke manier te vertellen. Je creëert met animatie zelf de ideale wereld voor jouw boodschap. Maak overzichtelijke dashboards, laat karakters het woord voeren, vertel een meeslepend verhaal en versterk jouw visuele identiteit.

De kracht van animatie specialisten

Bij The Unemployed Chefs (TUC) verzamelen we de kracht van specialisten om tot een sublieme animatievideo te komen. Hierdoor ontstaat een geheel waarbij concept, tekst, ontwerp en audio van de beste kwaliteit zijn. Ontdek zelf hoe een animatie laten maken gaat bij TUC en bekijk ons werk voor bijvoorbeeld LG of Emaar in de Dubai Mall. Wil je meer weten over ons collectief? Kijk dan op onze website of neem eens contact op.

Animatie geeft je onbegrensde mogelijkheden

Elk doel kent een geschikte animatie. Bij TUC sluiten we de stijl aan op jouw wensen en doelen. Zo maken we uitleganimaties, promotieanimaties of storytelling. Daarbij wekken we jouw verhaal tot leven creëren we unieke content. Dat doen we in 2D, 3D en Live Action. Animatie geeft je onbegrensde mogelijkheden. Ontdek wat het voor jou kan doen.

en voordat we het vergeten.

Nog even dit.

We passen jouw animatie volledig aan op de boodschap

TUC is gespecialiseerd in verschillende stijlen. Zowel in technische zin (2D animatie, 3D animatie, live-action) als in visuele stijl (grafisch, cartoon, realistisch). Daardoor passen we jouw animatie volledig aan op de boodschap. Bijvoorbeeld op het doel van de video, de huisstijl of de behoeften van de doelgroep. Tijdens de conceptfase denken wij actief mee en adviseren we jou over de meest geschikte vorm. Zo creëren we samen een animatie die tof is om naar te bekijken en het beoogde doel behaalt.

Deel jouw wensen en strategische doelen

Wil jij jouw boodschap krachtig en creatief overbrengen op je klant of doelgroep? Laat dan een animatievideo ontwikkelen door de creatieve studio The Unemployed Chefs. Deel jouw wensen en strategische doelen en we kijken direct hoe we die kunnen waarmaken. Neem contact op met de studio en we helpen je direct verder!

Illustraties, cartoons, character design en marketingconcepten

Ben je niet op zoek naar een bedrijfsanimatie, maar heb je behoefte aan goede illustraties, cartoons, character design of onderscheidende marketingconcepten? Dan staat de TUC-studio ook voor je klaar. Door onze brede groep specialisten in digital art, illustratie, copywriting en conceptontwikkeling kunnen we jouw organisatie breed voorzien van communicatieondersteuning. Bekijk ons recente werk nu op de website.

Van alle markten thuis

Ben je toch niet op zoek naar een 2D- of 3D-animatie, maar heb je wel baat bij andere creatieve communicatie-uitingen? De studio van de Unemployed Chefs beschikt over een grote groep vakkundige creatievelingen, gespecialiseerd in Digital Art, Concept & Branding, Cartoon, Comic & Strip en Copywriting. Kijk rustig rond op onze website of neem contact op om te ontdekken wat wij voor je kunnen doen.

0 +
Concepten &
projecten opgeleverd
0 +
verschillende animatoren
waar we mee werken
0 +
Dubbele Espresso's
weggewerkt
0 +
Volgers op Facebook
& Instagram
0 +
Vragen over onze
studio naam
0 +
Landen waar wij
voor designen

Ga mee backstage

Blogs & stories
over wat wij doen.

vragen & antwoorden

Goed om
te weten.

Animatie laten maken voor jouw product of bedrijf

Op zoek naar een animatie voor jouw product of bedrijf? Dan is het goed om te kijken wat je wilt vertellen, wat je wilt uitstralen en wat voor soort merk of product je wilt promoten. De keuze voor 2D of 3D kan hierin cruciaal zijn en wij hebben hier op voorhand geen advies over. Wanneer we jouw product of merk bekijken kunnen wij aan de hand van ideeën en concepten samen met jou bepalen welke stijl en dus welke animatiesoort het best bij jou past. Kleurrijk 2D of misschien toch ruimtelijk 3D. Neem gerust contact met ons op voor meer info!

Animatie van Unemployed Chefs

Wij zijn een samenwerkingscollectief. Met de beste animatoren, designers en ontwerpers in het vak. Na een aanvraag stellen we een team samen dat het beste bij jouw aanvraag past. Onze designs en animaties zijn ook opgevallen in het buitenland. Dat leverde grote projecten op in onder andere Londen en Dubai. Voor Dubai Mall en LG hebben wij gigantische animaties met resoluties tot 80K gemaakt die getoond werden op heen van de grootste schermen ter wereld. Doordat wij steeds met een nieuw team werken proberen wij anders en verrassend te blijven.

Animatie laten maken en hoe dat werkt

Jij komt met een vraag of idee om een animatie te laten maken. Tijdens een briefing via videocall, telefoon , mail of elkaar ontmoeten op locatie naar keuze rol jij je idee uit. Vervolgens kun je beslissen of een tekstschrijver nodig is om jouw wensen om te zetten naar een logisch script. Want script is key. Alles valt of staat met een goed verhaal. Als concept en script zijn goedgekeurd wordt het team samengesteld. 1 of meerdere animatoren, sounddesign artist, voice-over wordt gekozen en editor wordt toegevoegd. We kunnen beginnen. Voor sommige projecten zijn slechts 2 creatievelingen nodig terwijl andere projecten vragen om een groter team. Jij bepaalt wat je aan ons over laat. Een animatie laten maken doen we tenslotte samen.

Hoeveel tijd kost het maken van een animatie

Dit is onmogelijk om te voorspellen. En hangt geheel af van de complexiteit van de scenes die gebouwd moeten worden. Er zijn projecten die wij ondanks complexe scenes hebben afgerond in 4 weken. Maar het beste is een goede prognose te geven na vervaardiging van een uitgewerkt storyboard. Dan kunnen we scene voor scene aan de hand van fullcolor designs bekijken wat er moet gebeuren en is een goede doorlooptijd te bepalen

Mooie quotes

Van filmmakers
& creatief denkers

``Animation can explain whatever the mind of man can conceive``
Walt Disney

Artist / Director (1901-1966)

``Creativity is contagious, pass it on``
Albert Einstein

Theoretical Physicist (1879-1955)

``Curiosity is the most powerful thing you own.``
James Cameron

Director (Titanic) (1954)

Meer weten of ook samenwerken?

Let's talk.

Dank voor jouw bezoek aan een van onze websites. Dit was een kleine selectie van wat wij doen. Meer info over prijzen , werkwijze, deadlines en workflow? Mail ons of bel en ontvang alle info die je nodig hebt.

 

Toedelooeee!

LG OLED in Dubai Mall / 3D Animatie

Voor LG hebben we meerdere animaties gemaakt in extreem hoge resolutie van 80K. Dit project kwam voort uit de bouw van het grootste Oled scherm (50...
 • Strategy

  3D Animatie voor LG Oled Bigscreen in Dubai Mall

 • Design

  Concept, 3D animatie, Enlarge format to 80K resolution

 • Client

  LG / Dubai Mall

 • Tags

  3d animatie, concept & animatie

View Project

The Blue Lagoon / 3D Animatie

Deze Ouwehands Dierenpark 3D animatie hebben wij gemaakt ter ondersteuning van de zeeleeuwen show. Een educatieve show over de wonderlijke wereld van deze prachtige dieren. Onze...
 • Strategy

  Animatie als ondersteuning voor Zeeleeuwen show , Educatief

 • Design

  Concept, 3D-animatie, Voice-over Peter Drost

 • Client

  Ouwehands Dierenpark

View Project

Insurance is boring they say / 2D Animatie

Insurance is boring they say…Zo begint deze internationaal in 4 talen door ons gecreëerde 2D animatie voor Friss. Getekende composities nemen je mee door de tijd...
 • Strategy

  Promo video, product video

 • Design

  Concept, 3D-animatie, Sounddesign

 • Client

  Friss

View Project

Christmas on Track/ 3D Animatie

De Forest kerstanimatie is volledig uitgevoerd als 3D-animate.  Het concept is een Forest kerst trein die over winterse rails door een pittoresk landschap rijdt. De rails...
 • Strategy

  Promo Kerst Clip

 • Design

  Concept, 3D animatie, custom audio Design

 • Client

  Forest Drapery Hardware

View Project

Week van het Luisterboek / 2D & 3D Animatie

De week van het luisterboek animatie bevat 2D en 3D animatie. De kleurstelling zwart wit is gekozen op basis van de witte pagina’s in een boek...
 • Strategy

  Commercial ter promotie van Week van het luisterboek, online en Tv

 • Design

  Concept, 2D en 3D animatie, Voice-overs Chava voor in 't Holt & Sander de Heer, custom audio

 • Client

  Week van het Luisterboek / Hebban

View Project

Golven maken / 3D Animatie

In samenwerking met Dokwerkers hebben wij een 3D animatie ontwikkeld die als intro werd ingezet voor presentaties. Concept was een vlucht over allerlei soorten schepen op...
 • Strategy

  3D Animatie als clip voor intro Fujitsu en Evides

 • Design

  Concept, 3D animatie, audiodesign, visuals

 • Client

  Fujitsu / Evides

View Project

Santa’s Workshop / 3D Animatie

De kerstanimatie voor Unifloor die we in 4 talen (DU,FR,NL,ENG)  voor ze maakte bevat veel magical elementen. Idee was een stukje product te gebruiken in de...
 • Strategy

  Christmas video, product video

 • Design

  Concept, 3D-animatie, Sounddesign

 • Client

  Unifloor Underlay Systems

View Project