ANIMATIE

Animatie is niet langer iets voor Disney en Pixar. Jij kunt nu ook de regisseur zijn. Nederlands collectief The Unemployed Chefs (TUC) helpt je met professionele animatie jouw verhaal levendig en boeiend over te brengen op je doelgroep. The Unemployed Chefs (TUC) maakt professionele 2D- en 3D-animaties voor grote en kleine organisaties. Zowel in Nederland als ver daarbuiten! Video’s die informeren, enthousiasmeren of intrigeren en jouw verhaal onderscheidend presenteren.

Waarom voor ons kiezen?
Altijd de beste designers voor jou
Animatie/design, audio/voice-overs en scripts
Honderden animatie stijlen mogelijk
Elke aanvraag een uniek designteam
INFORMATIE
animatie ouwehands dierenpark
3d bureau met mappen 2011 avrotros implant files
3d aarde met noorderlicht voor lg
3d rondvaartboot op rode achtergrond fujitsu

animatie geeft vrijheid

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Maar wat als je beeld, tekst én geluid tot je beschikking hebt? Een animatiefilm geeft je ongekende vrijheid om jouw verhaal op een duidelijke, simpele en leuke manier te vertellen. Je creëert met animatie zelf de ideale wereld voor jouw boodschap. Maak overzichtelijke dashboards, laat karakters het woord voeren, vertel een meeslepend verhaal en versterk jouw visuele identiteit.

INTERESSE

kracht van animatie

Bij The Unemployed Chefs (TUC) verzamelen we de kracht van specialisten om tot een sublieme animatievideo te komen. Hierdoor ontstaat een geheel waarbij concept, tekst, ontwerp en audio van de beste kwaliteit zijn. Ontdek zelf hoe een animatie laten maken  gaat bij TUC en bekijk ons werk voor bijvoorbeeld LG of Emaar in de Dubai Mall. Wil je meer weten over ons collectief? Kijk dan op onze website of neem eens contact op.

CONTACT

alle soorten animaties

Elk doel kent een geschikte animatie. Bij TUC sluiten we de stijl aan op jouw wensen en doelen. Zo maken we uitleganimaties, promotieanimaties of storytelling. Daarbij wekken we jouw verhaal tot leven creëren we unieke content. Dat doen we in 2D, 3D en Live Action. Animatie geeft je onbegrensde mogelijkheden. Ontdek wat het voor jou kan doen.

CONTACT

technisch als visueel

TUC is gespecialiseerd in verschillende stijlen. Zowel in technische zin (2D animatie, 3D animatie, live-action) als in visuele stijl (grafisch, cartoon, realistisch). Daardoor passen we jouw animatie volledig aan op de boodschap. Bijvoorbeeld op het doel van de video, de huisstijl of de behoeften van de doelgroep. Tijdens de conceptfase denken wij actief mee en adviseren we jou over de meest geschikte vorm. Zo creëren we samen een animatie die tof is om naar te bekijken en het beoogde doel behaalt.

INFO
3d trein in tunnel voor forest
animatie Burj Khalifa Dubai at the top
animatie radio veronica
animatie Tauw

ontwikkel een animatie

Wil jij jouw boodschap krachtig en creatief overbrengen op je klant of doelgroep? Laat dan een animatievideo ontwikkelen door de creatieve studio The Unemployed Chefs. Deel jouw wensen en strategische doelen en we kijken direct hoe we die kunnen waarmaken. Neem contact op met de studio en we helpen je direct verder!

MAIL

behoefte aan meer

Ben je niet op zoek naar een bedrijfsanimatie, maar heb je behoefte aan goede illustraties, cartoons, strips of onderscheidende marketingconcepten? Dan staat de TUC-studio ook voor je klaar. Door onze brede groep specialisten in digital art, illustratie, copywriting en conceptontwikkeling kunnen we jouw organisatie breed voorzien van communicatieondersteuning. Bekijk ons recente werk nu op de website.

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ