ANIMATIE
STUDIO NEDERLAND

Voor een succesvol sterrenrestaurant heb je iedere chef nodig. Hetzelfde geldt voor een animatiestudio. Onze animatiestudio Nederland bestaat uit een team creatieve specialisten verspreid over het land. Digital artists, animators, grafisch vormgevers, audiospecialisten en copywriters slaan de handen ineen om de mooiste creaties te maken voor onze opdrachtgevers. Groot en klein, nationaal en internationaal. Met de mogelijkheden van een grote animatiestudio en de flexibiliteit van een klein team.

De voordelen
Elke opdracht een uniek designteam
Leveren totaalpakket van concept tot final video
Veel ervaring in binnen- en buitenland
Kleurrijk 2D & revolutionair 3D
info
3d winterlandschap voor Forest
3d animatie rotsen met meeuwen voor ouwehands
3d animatie kwallen voor lg
3d koptelefoon radio2

animatie zonder grens

The Unemployed Chefs (TUC) is een internationale animatiestudio die zijn gelijke niet kent. Als creatief collectief verzamelen wij precies het team dat past bij de wensen van jou als opdrachtgever. Van conceptontwikkelaars en copywriters die jouw idee helpen verscherpen, tot digital artists en animatoren die vernieuwende visuele inzichten kunnen toevoegen. Door deze flexibiliteit zijn we altijd in staat jou te bieden wat je nodig hebt en het maximale uit iedere animatie te halen.

CONTACT

leg de lat hoog

Als ontwerpers die opgroeiden met het werk van Disney, Pixar en Dreamworks leggen The Unemployed Chefs de lat hoog. We verzamelden een team dat werk creëert van internationale kwaliteit. Origineel en vakkundig, met veel oog voor storytelling en beleving. Dat leidt tot animaties die jou onderscheiden van de massa en je boodschap in het middelpunt van de belangstelling zetten. Door deze instelling hebben we als collectief mogen werken voor opdrachtgevers uit Dubai, New York, Londen.

MEER

weetjes

Array

animatie laten maken

Het laten maken van een animatie kan op allerlei manieren. Daardoor is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven. Zo is de prijs afhankelijk van de lengte van de animatie en of het om een 2D of 3D-animatie gaat. Zijn er allemaal extra opties als een scriptschrijver, audiobewerker en voice-over bij te boeken. Met de prijsberekening van een animatie, pakken we de beginprijs en vul jij het aan met de opties die voor jou nodig zijn. Handig en overzichtelijk en met de voordelen van TUC natuurlijk alles onder 1 dak!

INFORMATIE

het hele pakket

Bij het maken van een animatie komen verschillende expertises kijken. Denk aan programmeren, animeren, tekstschrijven, 3D-character design & modelling, sketches en visual development. Ons team bundelt zijn krachten met professionele freelancers. Daardoor kunnen we verschillende animatietechnieken combineren, zoals 2D, 3D en live-action en kunnen we een boodschap zowel visueel als tekstueel krachtig overbrengen. Bij ons krijgt u het hele pakket. Van het eerste overleg tot het afmixen van de animatie.

GEÏNTERESSEERD
3d vliegend schip fujitsu
3d auto zwart wit luisterboek
3d animatie tracktor provincie overijssel
2d animatie roze auto voor friss

animatie studio nl

Wil jij jouw boodschap krachtig en creatief overbrengen op je klant of doelgroep. Laat een animatie op maat ontwikkelen door de creatieve animatiestudio The Unemployed Chefs. Deel jouw wensen en strategische doelen met ons en we kijken direct hoe we die kunnen waarmaken met een prachtige animatie. Neem contact op met de studio en we helpen je direct verder!

CONTACT

laat je verrassen

Nog meer animaties bekijken?! Wij hebben verschillende sites met ons werk van budget animatie tot high end! Laat je verrassen en bekijk al ons werk en bel ons gerust voor een offerte op maat!

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ