CONCEPT & MARKETING DESIGN

Concept Marketing Design een vreemde zin? Weet jij hoeveel reclameboodschappen je vandaag zag? En hoeveel informatieve boodschappen? Waarschijnlijk niet. En zo hoort het ook. Als consument vergeet je de meeste dingen die je ziet. Heel soms blijft er echter één boodschap hangen. En dan komt de zin concept marketing design om de hoek kijken. The Unemployed Chefs helpen je zo’n boodschap te creëren. Als concept en ideeën denktank  besteden we veel aandacht aan het krachtig overbrengen van bedrijf, verhaal en product campagne. Dat doen we met pakkende concepten en ideeën, uitgewerkt in kleurrijke visuals om jou een goed idee te geven hoe wij een lancering van jouw merk of de start van een marketing campagne voor ons zien. Elke keer met een nieuw team creatieve geesten waardoor ook elk concept vernieuwend, origineel en verfrissend is.

Als je voor ons kiest dan:
Ontwikkelen wij originele concepten voor jouw product of bedrijf
zorgen wij steeds voor nieuwe conceptdenkers
creëren wij marketingcampagnes voor jou in binnen-en buitenland
zorgen wij ervoor dat jij jouw brand bomvol originaliteit in de markt kunt zetten
contact ons
3d medicijn op lopende band avrotros
illustratie studio DHL express
cartoon voor pwc diversity campagne
animatie laten maken opgelicht

ALLES BEGINT BIJ EEN GOED IDEE

Een goed concept begint met een onderscheidend idee. Een idee dat niet eerder verteld werd En een verhaal wordt dat precies vertelt wat jij wilt vertellen en het belangrijkste: een verhaal dat boeit. In de conceptfase kijken we kritisch naar jouw idee. Waar zitten zwakke plekken, welke vragen kunnen kijkers krijgen, versterkt het jouw identiteit, hoe kunnen we het effectiever maken, kan het korter en eenvoudiger? Door deze enerverende meeting halen we het maximale uit jouw idee. Dit leidt tot een sterk concept, dat we uitwerken in een pakkend script.

contact ons

VIER BELANGRIJKE KWESTIES

Als we het perfecte antwoord hadden op de vraag: Wat is een goed concept, dan hadden we goud in handen. En toch bewijzen wij als collectief zeker die originele invalshoeken met onze concepten te vinden. Concepten die anders zijn dan anderen en die opvallen in de massa. Hier een paar vragen die wij hanteren als we ons buigen over een nieuw concept: Wie is je doelgroep en wat is hun diepste wens? Wat is het ultieme doel van jouw concept? Hoe gaan we jouw verhaal zo makkelijk mogelijk maken? En hoe kunnen we hierin zoveel mogelijk afwijken van de massa? Vier vragen die bij ons veelvuldig leiden naar de juiste uitwerking.

contact ons

FILM & ANIMATIE CONCEPTEN

Film & Editing voor marketing en campagnes

2D & 3D animatie concepten voor campagnes

Concept en teksten Print
radar animatie van teddybeer voor implant files
landschap en water 3d animatie voor vitens
3d medicijn op lopende band avrotros

JOUW BRAND OP DE KAART

Onze copywriters verwerken de input uit de conceptfase en eventueel aangeleverde informatie tot een ijzersterk script of ideeën boek. Met een originele insteek, maar altijd met als doel om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Daarom kun je rekenen op een vlot lopende tekst die in simpele bewoordingen precies de essentie raakt van wat jij wilt vertellen. Bovendien zijn al onze teksten geoptimaliseerd voor voice-overs. Inclusief aanwijzingen over klemtonen en nadruk en eventuele adempauzes. Zo creëren we een fundament voor de video dat de juiste inhoud bevat, prettig klinkt én aansluit bij het beeld.

contact ons

KWALITEIT IS ALTIJD  KONING

Bij het creëren van een concept zetten wij alle middelen in. Eerst komen de conceptdenkers aan bod en worden ideeën door onze digital artists op kleurrijke wijze gevisualiseerd. We leveren film, animatie, fotografie, sounddesign en nationale en internationale opnames met voice-overs. Dit hele arsenaal aan designers wordt ingezet om jouw concept te laten sprankelen en daarmee jouw doelgroep te bereiken. Want in deze digitale wereld met een overmaat aan content is kwaliteit altijd King!

contact ons

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ