Concepten op Instagram / Illustratie & Digital Art

Soms ook toe aan iets anders? Niet altijd en alleen maar illustraties in opdracht van…  Maar gewoon even lekker schetsen en concepten bedenken in eigen tijd. Ik : Edo Draaijer (illustrator & designer voor TUC) heb dat af en toe echt nodig. Iets wat ik zonder commercieel oogmerk of wensen van een opdrachtgever kan maken, omdat ik dat op mijn manier wil uitvoeren. Concepten , schetsen en hersenspinsel . Gewoon omdat het heerlijk is een illustratie te maken zonder dat er restricties zijn.

Sketch concepten op Instagram

Als film goeroe & game nerd komen in deze schetsen en designs vaak bekende koppen uit de filmwereld , karakters uit animatie en big brand merken voor. Die mix ik dan lekker door elkaar en dit levert vreemde, verrassende en soms ronduit idiote schetsen op. Illustratie zonder grenzen laten we maar zeggen. En omdat delen leuk is heb ik een Instagram account in het leven geroepen onder mijn eigen naam. @edodraaijer. Waar ik mijn vrijtijds gekheid op dump. En na de eerste posts schoten tot mijn verbazing de volgers omhoog. Blijkbaar kon men mijn rariteiten kabinet wel waarderen. Als snel had de account 14000 volgers op de teller. (heb echt zin om weer wat vaker op mijn insta te posten merk ik, nu ik deze blog tik)

Grote biermerken en Star Wars

Ook benieuwd wat er gebeurt als je grote biermerken in de mix gooit met robots van Star Wars? Of als je Asterix en Jurassic Park met elkaar kruist? Of wat dacht je van de karakters uit de film Inside Out die ook door de corona crisis worden getroffen? Deze en veel meer gekke ideeën vind je op mijn Instagram account. Een fijn schetsboek waar ik mijn illustratie ideeën de vrije loop laat.

Dus neem in een vrij minuutje gewoon even een kijkje als je zin hebt. Ik hoop dat je het wat vindt. En like of volg me wordt zeker gewaardeerd, dan ben je op de hoogte als ik weer iets nieuws ga posten op het gebied van illustratie concepten. Want ook al heb ik jammer genoeg door tijdgebrek al een tijdje niets kunnen posten, heb ik zeker nog veel vreemde mix-ups in de koker zitten die eraan gaan komen, zoals Wandavision , The Mandalorian, Harry Potter en meer.

 

Toedelooeee 

xx
Edo

concepten instagram account edo draaijer illustratie schetsen asterix

(Asterix en Jurassic Park Concepten op Instagram)

Author avatar
TUC Design Company