ILLUSTRATIE LATEN MAKEN

Welkom in de smaakvolle Illustratie keuken van The Unemployed Chefs. Wij zijn een Animatie, Digital arts, Film  & Concept collectief bestaande uit meerdere designers en creatievelingen. Wij bereiden in onze gaarkeuken de lekkerste concepten voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Je bevindt je nu in een van onze illustratie keukens, maar klik gerust op de onderstaande link en bekijk ons gehele menu of ga naar de Main Kitchen voor meer informatie over onze chefs en onze skills.

De voordelen
Heel veel verschillende stijlen mogelijk
Digitaal in bestandsformaat en grootte naar keuze aangeleverd.
Veel ervaring met nationale en internationale opdrachtgevers
Altijd origineel & spraakmakende illustraties
info
illustratie mickey mouse zwart wit invicta
rembrandt in Delfts Blauw voor Rijksmuseum
Illustratie laten maken pwc
illustratie Heineken R2-D2

illustratie voor media

Een illustratie laten maken voor krant of online media? Een plaat om een belangrijke sportgebeurtenis uniek in beeld te brengen of een beladen onderwerp op een luchtige manier af te beelden? Wij brengen het nieuws al jaren treffend in beeld. Met metaforische illustraties die net even anders zijn dan dat de lezer gewend is. Voor kranten, tijdschriften, blogs en websites. Illustraties waarover wordt gesproken en die massaal worden gedeeld op social media.

CONTACT

passende illustraties

Kinderen houden van plaatjes, en een kinderboek is dan ook niet compleet zonder passende illustraties. Of je nu praat over het traditionele kinderboek of een digitale versie op de tablet of PC. wij creëren fantasierijke karakters en kleurrijke werelden in onze uitgesproken eigen stijl.  Als illustrators vinden wij het altijd een feest om kinderboeken te illustreren en dat is ook terug te zien in ons werk.

INFO

WEETJES

Array

illustraties op maat

Wij zijn altijd op zoek naar iets anders. We illustreren met onze ziel en werken tot in het kleinste detail. Dat leidt tot unieke illustraties, tegen concurrerende prijzen. Alle illustraties worden door ons op maat gemaakt, perfect afgestemd op je boodschap én je doelgroep. Het maakt ons dan niet uit of je al een duidelijk beeld hebt van wat je wil visualiseren of dat je ons mee wilt laten denken over je illustratie.

INFORMATIE

een duidelijk beeld

Bij het laten maken van een illustratie komen verschillende aspecten kijken waardoor het onmogelijk is om een vaste prijs op te geven. Hoe omvangrijk is de illustratie? Heb je al een duidelijk beeld van wat je wil visualiseren of wil je ons mee laten denken over je illustratie? We bespreken graag hoe we jou kunnen helpen aan de meest kleurrijke en unieke illustraties! Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

GEÏNTERESSEERD
illustratie paarse boekwinkel voor dpg media
illustratie openbaar ministerie cartoon
illustratie strandwacht geldzee voor AD
illustratie qmusic draaitafels

waarde van illustratie

Wil je mensen in één klap vermaken, informeren én binden? Gebruik de kracht van illustratie. We vertellen je alles over de waarde van illustratie, de verschillende stijlen die onze studio gebruikt en de mogelijkheden voor jouw organisatie. En we laten je graag zien wie we zijn. Aangenaam, wij zijn The Unemployed Chefs.

introductie

vind wat je zoekt

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt, maar zoek je andere grafische ontwerpen? Wil je misschien een karakter laten ontwerpen voor jouw bedrijf, kinderboek, product of logo? Geen probleem! Onze ontwerpers zijn ook gespecialiseerd in karakter design of cartoons. Ontdek de mogelijkheden.

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ