ILLUSTRATIE LATEN MAKEN

Welkom in de smaakvolle Illustratie keuken van The Unemployed Chefs. Wij zijn een Animatie, Digital arts, Film  & Concept collectief bestaande uit meerdere designers en creatievelingen. Wij bereiden in onze gaarkeuken de lekkerste concepten voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Je bevindt je nu in een van onze illustratie keukens, maar klik gerust op de onderstaande link en bekijk ons gehele menu of ga naar de Main Kitchen voor meer informatie over onze chefs en onze skills.

De voordelen
Heel veel verschillende stijlen mogelijk
Digitaal in bestandsformaat en grootte naar keuze aangeleverd.
Veel ervaring met nationale en internationale opdrachtgevers
Altijd origineel & spraakmakende illustraties
info
Illustratie laten maken Kinderboek Sint
illustratie mickey mouse zwart wit invicta
rembrandt in Delfts Blauw voor Rijksmuseum
Illustratie laten maken pwc

illustratie voor media

Een illustratie laten maken voor krant of online media? Een plaat om een belangrijke sportgebeurtenis uniek in beeld te brengen of een beladen onderwerp op een luchtige manier af te beelden? Wij brengen het nieuws al jaren treffend in beeld. Met metaforische illustraties die net even anders zijn dan dat de lezer gewend is. Voor kranten, tijdschriften, blogs en websites. Illustraties waarover wordt gesproken en die massaal worden gedeeld op social media.

CONTACT

passende illustraties

Kinderen houden van plaatjes, en een kinderboek is dan ook niet compleet zonder passende illustraties. Of je nu praat over het traditionele kinderboek of een digitale versie op de tablet of PC. wij creëren fantasierijke karakters en kleurrijke werelden in onze uitgesproken eigen stijl.  Als illustrators vinden wij het altijd een feest om kinderboeken te illustreren en dat is ook terug te zien in ons werk.

INFO

WEETJES

Een illustrator maakt illustraties of tekeningen ter ondersteuning van een artikel in een krant. Als ondersteuning van een verhaal voor bijvoorbeeld een kinderboek. Of als uitleg- of promotie uiting voor bedrijven en overheid. Op basis van een briefing of gesprek vooraf wordt een plan gemaakt en begint de schetsfase met ideeën. Na goedkeuring worden deze ideeën dan uitgewerkt en word je tijdens dit traject steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Bekijk hierons werk.

Traditioneel illustreren betekent eigenlijk het illustreren met pen, potlood, verf of houtskool op papier of doek. Bij deze vorm wordt er aan een origineel exemplaar gewerkt. Bij digitaal illustreren wordt het papier vervangen door een computerscherm en zijn potlood, verf en pen verleden tijd. Dit betekent niet dat de computer het werk overneemt. Er wordt nog altijd fysiek getekend, maar dan met software op een tekenscherm en met als hulpmiddel de computer. Voorbeelden vind je hier

Dit hangt van de opdracht af en is onmogelijk op voorhand te bepalen. Er zijn illustratoren die werken per uur (uurprijzen variëren van 20,00 euro per uur tot zelfs 100,00 per uur) . Laat je hierover goed informeren. Wij werken liever op projectbasis. We bekijken het project en berekenen op basis van jouw wensen en de grootte van de opdracht een scherpe en vaste prijs. Dit is altijd inclusief aanpassingsrondes en schetsfase. Dit geeft duidelijkheid en je weet wat je kunt verwachten. Vraag gerust informatie aan over doorloop en prijzen

Dat kan zeker!! Wij maken veel boek illustraties. Van kinderboek tot aan covers voor fictie romans, scriptie, presentatie en strips.. Mocht je een dergelijke aanvraag hebben We kunnen dan samen kijken wat de mooist mogelijke oplossing en uitvoering is voor jouw aanvraag. Wij maken digitale designs en zorgen voor rechten vrij gebruik. We horen graag van je.

illustraties op maat

Wij zijn altijd op zoek naar iets anders. We illustreren met onze ziel en werken tot in het kleinste detail. Dat leidt tot unieke illustraties, tegen concurrerende prijzen. Alle illustraties worden door ons op maat gemaakt, perfect afgestemd op je boodschap én je doelgroep. Het maakt ons dan niet uit of je al een duidelijk beeld hebt van wat je wil visualiseren of dat je ons mee wilt laten denken over je illustratie.

INFORMATIE

een duidelijk beeld

Bij het laten maken van een illustratie komen verschillende aspecten kijken waardoor het onmogelijk is om een vaste prijs op te geven. Hoe omvangrijk is de illustratie? Heb je al een duidelijk beeld van wat je wil visualiseren of wil je ons mee laten denken over je illustratie? We bespreken graag hoe we jou kunnen helpen aan de meest kleurrijke en unieke illustraties! Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

GEÏNTERESSEERD
illustratie paarse boekwinkel voor dpg media
illustratie openbaar ministerie cartoon
illustratie strandwacht geldzee voor AD
illustratie qmusic draaitafels

waarde van illustratie

Wil je mensen in één klap vermaken, informeren én binden? Gebruik de kracht van illustratie. We vertellen je alles over de waarde van illustratie, de verschillende stijlen die onze studio gebruikt en de mogelijkheden voor jouw organisatie. En we laten je graag zien wie we zijn. Aangenaam, wij zijn The Unemployed Chefs.

introductie

vind wat je zoekt

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt, maar zoek je andere grafische ontwerpen? Wil je misschien een karakter laten ontwerpen voor jouw bedrijf, kinderboek, product of logo? Geen probleem! Onze ontwerpers zijn ook gespecialiseerd in karakter design of cartoons. Ontdek de mogelijkheden.

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ