ILLUSTRATOR GEZOCHT

Welkom op de site van The Unemployed Chefs Nederland. Een illustrator gezocht voor jouw opdracht? Stop met zoeken , want die heb je nu gevonden! Wij zijn een Designers collectief dat gespecialiseerd is in Illustratie en Digital Arts. Voor nationale en internationale opdrachtgevers creëren wij  concepten en designs. Je bevindt je nu in een van onze Illustratie keukens vol bontgekleurde designs. Wil je zien wat er nog meer op het menu staat en zoek jij de juiste illustrator? Kijk verder en laat het ons weten!

De voordelen
Elk concept de juiste illustrator
Digitaal in bestandsformaat en grootte naar keuze aangeleverd.
Illustrator gezocht? Wij regelen de juiste!
Altijd de hoogste kwaliteit
info
illustrator gezocht online fraude voor AD
illustrator gezocht Starwars Starbuck concept
illustrator gezocht DPG Media
illustrator gezocht rijksoverheid infographic

de perfecte illustrator

Illustrator gezocht? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de perfecte illustrator voor elke aanvraag. Illustraties bestellen die een grappige invalshoek of voor serieuze aangelegenheden aanstippen? Onze illustrator zal je verbazen met creatieve ideeën.  Illustraties nodig ter ondersteuning van een (medisch) informatief artikel of politieke getinte onderwerp? Ook daar weet onze illustrator wel raad mee. Wij kijken naar jouw aanvraag en regelen de perfecte illustrator voor elke job!

CONTACT

passende illustratie

Illustrator gezocht voor jouw kinderboek? Dan kunnen onze illustratoren jou zeker voorzien van de mooiste platen en kleurrijkste designs. Kinderen houden van plaatjes, en een kinderboek is dan ook niet compleet zonder passende illustraties. Onze illustrator ontwerpt het traditionele kinderboek of een digitale versie op de tablet of PC. Onze illustrator denkt mee en creëert fantasierijke karakters en werelden rijk aan kleur in een uitgesproken eigen stijl om zo jouw boek tot een succes te maken. Als illustrators vinden wij het altijd een feest om voor kinderboeken te illustreren en dat is ook terug te zien in ons werk.

INFO

illustrator inhuren

Waar je om je heen veel van het zelfde ziet, maken onze illustratoren ontwerpen die niet aan tijdelijke trends of stijltjes gebonden zijn. onze illustrators maken designs die bol staan van vorm en kleur en op maat voor jou zijn gemaakt.  ‘Een illustrator inhuren, dat is vast duur ?’ hoor ik je denken. Dit is zeker niet het geval, ook al oogt de kwaliteit die onze illustrator levert wel zo. Goed hoeft niet per se duur te zijn. Onze illustratoren werken volledig op projectbasis waardoor kosten altijd duidelijk en overzichtelijk zijn. Dus absoluut niet het verschrikkelijke uurtje factuurtje bij ons! Jij komt met de aanvraag en wij regelen de juiste illustrator. Dus illustrator gezocht? Zoek niet verder! Wij hebben hem voor je!

INFORMATIE

illustratie laten maken

Bij het laten maken van een illustratie komen verschillende aspecten kijken waardoor het onmogelijk is om een vaste prijs op te geven. Heb je al een duidelijk beeld van wat je wil visualiseren of wil je ons mee laten denken over je illustratie? Op zoek naar de meest kleurrijke en unieke illustraties? Bekijk ons werk voor Invicta stores in New York of designs voor Heineken of LG in Dubai. Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden
GEÏNTERESSEERD

weetjes

Array
3d vliegend schip fujitsu
3d auto zwart wit luisterboek
3d animatie tracktor provincie overijssel
2d animatie roze auto voor friss

illustraties vermaken

Bij TUC maken we illustraties die vermaken, ondersteunen en informeren. Dat klinkt breed en dat is het ook. Je kunt bij ons terecht voor Cartoons, Comic & Strip, Character Design, Infographics, Logo’s, 2D en 3D illustraties, Karikaturen en Animaties. Tekeningen van de hoogste kwaliteit, met een herkenbare stijl, gericht op jouw doelgroep. Of dit nu kritische klanten zijn of kinderen. Benieuwd naar ons werk? 

CONTACT

ons aanbod is groot

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt of wil je misschien een karakter laten ontwerpen voor jouw bedrijf, kinderboek, product of logo? Geen probleem, bij ons kun je ook een karakter design laten maken of cartoons laten maken klik op de button en laat je verrassen
MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ