ILLUSTRATOR GEZOCHT

Welkom op de site van The Unemployed Chefs Nederland. Een illustrator gezocht voor jouw opdracht? Stop met zoeken , want die heb je nu gevonden! Wij zijn een Designers collectief dat gespecialiseerd is in Illustratie en Digital Arts. Voor nationale en internationale opdrachtgevers creëren wij  concepten en designs. Je bevindt je nu in een van onze Illustratie keukens vol bontgekleurde designs. Wil je zien wat er nog meer op het menu staat en zoek jij de juiste illustrator? Kijk verder en laat het ons weten!

De voordelen
Elk concept de juiste illustrator
Digitaal in bestandsformaat en grootte naar keuze aangeleverd.
Illustrator gezocht? Wij regelen de juiste!
Altijd de hoogste kwaliteit
info
illustrator gezocht Kinderboek Sinterklaas
illustrator gezocht online fraude voor AD
illustrator gezocht Starwars Starbuck concept
illustrator gezocht DPG Media

de perfecte illustrator

Illustrator gezocht? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de perfecte illustrator voor elke aanvraag. Illustraties bestellen die een grappige invalshoek of voor serieuze aangelegenheden aanstippen? Onze illustrator zal je verbazen met creatieve ideeën.  Illustraties nodig ter ondersteuning van een (medisch) informatief artikel of politieke getinte onderwerp? Ook daar weet onze illustrator wel raad mee. Wij kijken naar jouw aanvraag en regelen de perfecte illustrator voor elke job!

CONTACT

passende illustratie

Illustrator gezocht voor jouw kinderboek? Dan kunnen onze illustratoren jou zeker voorzien van de mooiste platen en kleurrijkste designs. Kinderen houden van plaatjes, en een kinderboek is dan ook niet compleet zonder passende illustraties. Onze illustrator ontwerpt het traditionele kinderboek of een digitale versie op de tablet of PC. Onze illustrator denkt mee en creëert fantasierijke karakters en werelden rijk aan kleur in een uitgesproken eigen stijl om zo jouw boek tot een succes te maken. Als illustrators vinden wij het altijd een feest om voor kinderboeken te illustreren en dat is ook terug te zien in ons werk.

INFO

illustrator inhuren

Waar je om je heen veel van het zelfde ziet, maken onze illustratoren ontwerpen die niet aan tijdelijke trends of stijltjes gebonden zijn. onze illustrators maken designs die bol staan van vorm en kleur en op maat voor jou zijn gemaakt.  ‘Een illustrator inhuren, dat is vast duur ?’ hoor ik je denken. Dit is zeker niet het geval, ook al oogt de kwaliteit die onze illustrator levert wel zo. Goed hoeft niet per se duur te zijn. Onze illustratoren werken volledig op projectbasis waardoor kosten altijd duidelijk en overzichtelijk zijn. Dus absoluut niet het verschrikkelijke uurtje factuurtje bij ons! Jij komt met de aanvraag en wij regelen de juiste illustrator. Dus illustrator gezocht? Zoek niet verder! Wij hebben hem voor je!

INFORMATIE

illustratie laten maken

Bij het laten maken van een illustratie komen verschillende aspecten kijken waardoor het onmogelijk is om een vaste prijs op te geven. Heb je al een duidelijk beeld van wat je wil visualiseren of wil je ons mee laten denken over je illustratie? Op zoek naar de meest kleurrijke en unieke illustraties? Bekijk ons werk voor Invicta stores in New York of designs voor Heineken of LG in Dubai. Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden
GEÏNTERESSEERD

weetjes

Als eerste komt er een gesprek of briefing. Hierin ontdekken we samen de mogelijkheden en kijken we wat jouw aanvraag nodig heeft. Vervolgens komt er een schetsfase. Hierin worden ideeën in ruwe schets opgezet. Deze worden vervolgens naar jou toegestuurd en samen besproken. Alle feedback die uit dat gesprek komt worden in een nieuwe schets toegevoegd en of aangepast. Opnieuw wordt dan de aangepaste versie naar jou verzonden. Na akkoord zal de invulling van het goedgekeurde concept volgen. Als deze is afgerond dan ontvang je weer een sample van het uiteindelijke resultaat in full color in jouw mail. Dan volgt er nog een aanpassingsronde want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Als de laatste versie is goedgekeurd wordt de opdracht in bestandsformaat (bv. jpeg, pdf, png) naar keuze aangeleverd.

Jazeker! Regelmatig hebben opdrachtgevers al een idee wat ze willen hebben. Of je dit nu in woord of eventueel al in schets voor ons hebt maakt niet uit. Het is handig om dit mee te nemen in het overleg. Vaak geeft dat al een goed beeld en kunnen wij met dat soort input direct een beter beeld krijgen welke kant jij op wilt. Vanzelfsprekend kun je het idee en concept ook bij ons neerleggen. Dat kan ook vaak verrassen en wij kiezen regelmatig voor de meest creatieve oplossingen.

Absoluut. Naast dat we in de basis veel ervaring hebben met verschillende stijlen werken wij ook samen met meerdere illustratoren. Dit geeft ons ge mogelijkheid nog meer tekenstijlen en technieken aan te bieden. Dus vind je het niet bij ons dan vinden wij de juiste illustrator die wel bij jou past. Bekijk onze voorbeelden en vraag meer informatie aan

Wat kost een illustrator De kosten voor het inhuren illustrator kunnen sterk variëren. Er zijn veel illustratoren die werken met uurprijzen. Deze kunnen ook erg uiteenlopen. (van 15 tot 20 euro per uur maar zelfs 100 tot 150 euro per uur zijn bekende tarieven) Toch is het handig, om controle te houden op de kosten, om een projectprijs af te spreken. Of het nu gaat om 1 illustratie of het maken van 50 illustraties, een projectprijs geeft een beter overzicht van de kosten en je weet direct waar je aan toe bent. Wij werken met projectprijzen. We kijken naar de grootte van het project (om hoeveel illustraties het gaat), de inhoud van elke plaat (wat moet er worden afgebeeld) en de toepassing (eenmalig gebruik of onbeperkt vrij gebruik) Op basis van deze 3 punten maken wij een scherpe en eerlijke prijs op maat voor jou. Deze prijs is inclusief schetsfase en aanpassingsronde.

3d vliegend schip fujitsu
3d auto zwart wit luisterboek
3d animatie tracktor provincie overijssel
2d animatie roze auto voor friss

illustraties vermaken

Bij TUC maken we illustraties die vermaken, ondersteunen en informeren. Dat klinkt breed en dat is het ook. Je kunt bij ons terecht voor Cartoons, Comic & Strip, Character Design, Infographics, Logo’s, 2D en 3D illustraties, Karikaturen en Animaties. Tekeningen van de hoogste kwaliteit, met een herkenbare stijl, gericht op jouw doelgroep. Of dit nu kritische klanten zijn of kinderen. Benieuwd naar ons werk? 

CONTACT

ons aanbod is groot

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt of wil je misschien een karakter laten ontwerpen voor jouw bedrijf, kinderboek, product of logo? Geen probleem, bij ons kun je ook een karakter design laten maken of cartoons laten maken klik op de button en laat je verrassen
MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ