ILLUSTRATOR NEDERLAND

We heten je van harte welkom op de illustrator Nederland pagina van The Unemployed Chefs Wij zijn een Digital Arts, Animatie, FIlm & Concept collectief. De beste designers op hun vak gebied hebben de handen ineen geslagen en bereiden de smakelijkste creaties voor de mooiste opdrachtgevers. Ooit hadden we een droom om chef-kok te worden, maar dat is niet gelukt dus toen zijn we maar iets anders gaan doen en dat pakte best goed uit. Je bevindt je in een van onze overheerlijk illustratie keukens vol tekenwerk op smaak. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan voor jouw project.

De voordelen
Illustrator Nederland van topkwaliteit
Een passende illustratiestijl voor elke aanvraag
Wij hebben ervaring met Kinderboek, krant en online media
Digitaal geïllustreerd in altijd de hoogste kwaliteit
info
illustrator nederland Kinderboek Sinterklaas
illustrator nederland hamlet protein campagne
illustrator nederland friss animatie
illustrator nederland max verstappen

animatie & illustratie

We zijn en jong bedrijf, maar met veel ervaring als illustrator in Nederland. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Heineken, McDonald’s, de Nederlandse Overheid, Coca Cola, Mars ,Unilever, Pepsi en velen meer! Door diversiteit en groei hebben we meerdere experts in huis op het gebied van animatie en illustratie, waardoor wij een totaal pakket aan skills kunnen aanbieden. Niet alleen kunnen wij de mooiste platen illustreren maar is het ook mogelijk dit voor jou om te zetten in bonte animaties! Jouw karakters brengen wij dan letterlijk tot leven!

CONTACT

groot aanbod illustraties

We snappen dat het lastig is een keuze te maken uit het grote aanbod illustratoren dat tegenwoordig op het internet te vinden is. En dat je wellicht voor de eerste keer zenuwachtig en onzeker zoekt naar een illustrator die past bij jouw project! Soms is mailen dan ook niet de oplossing! Bel ons gerust en wij helpen jou graag met al jouw vragen. Je ontvangt voorbeelden die passen bij jouw aanvraag en krijgt van ons een prijs op maat! Nog niet overtuigd?! Wees welkom!

INFO

illustraties laten maken

Na vele jaren ervaring heeft ook het buitenland ons sinds enkele jaren ontdekt. Wij maken designs en illustraties voor bedrijven van over de hele wereld! Met onze originele invalshoek en uitdagende ontwerpen weten we van Londen tot Paramaribo de interesse te wekken! We zijn zeer vereerd met deze aandacht en aanvragen en proberen ook de komende jaren onze geliefde opdrachtgevers te blijven verrassen!Ook interesse?! Bel of mail ons jouw verzoek!

INFORMATIE

alle soorten en maten

Veel verschillende stijlen gaan bij ons de studio uit! Van strak en clean tot dromerig en fantasierijk! We hebben games ontworpen, maken kinderboeken, werken onder andere voor het AD en DPG Media en vervaardigen wekelijks redactionele illustraties voor verschillende kranten! Niets is ons te gek en alles zien we als een uitdaging! Dat maakt ons hopelijk voor jou ook the right illustrator for the Job!

GEÏNTERESSEERD

weetjes

Array
illustrator nederland overheid provincie overijssel
illustrator nederland billie eilish concept
illustratie studio DHL express
illustratie voor boekcover van Harper Collins

zoek een illustrator

Ben jij op zoek naar een illustrator die jouw verhaal verwerkt tot prachtige en krachtige illustraties? We staan voor je klaar! Deel jouw idee of vraag, vraag direct een passende offerte aan of neem vrijblijvend contact op met de studio, waarin we graag uitleggen wat onze illustratoren voor je kunnen betekenen.

CONTACT

bekijk ons hele aanbod

Naast illustraties maken wij ook flitsende animaties, hoogwaardige karikaturen en scherpe cartoons! Klik gerust op de link en kijk eens rond of er iets voor jou bij zit en dan hopen we je snel te spreken of mail ons jouw vraag!

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ