Intro

Intro van TUC Design Co.

Alles over onze manier van werken, creatieve skills en waardevolle collabs.

Veel verschillende designers met veel specialismen. Dit zijn onze belangrijkste skills. (zonder specifieke volgorde)

— 2D & 3D Animatie
— Illustratie
— Concept/ Marketing Design
— Digital Art/ visual development
— 3D character design & modeling
— Motion graphics & visuals

— Voice-over / recordings
— Sounddesign / componeren
— Film & regie
— Storyboards & Editing
— Tekst & script ontwikkeling
— VR & Virtual Experiences

0 +
Projecten & concepten
afgerond
0 +
Dubbele Espresso's
gemaakt & gedronken

Elke keer anders

Elke aanvraag een uniek
designteam samengesteld voor jou.

The Unemployed Chefs, Aangenaam.

Wat is The Unemployed Chefs?

The Unemployed Chefs is een design collectief. In deze intro vertellen we over de samenwerkingsverbanden tussen allemaal professionele independent designers en vakmensen op het gebied van film, animatie & design.

 

Wie zijn The Unemployed Chefs?

The Unemployed Chefs bestaat uit onafhankelijke designers dus er is geen sprake van dienstverband. Samenwerkingen zijn ontstaan tussen al meer dan 20 verschillende partijen en counting. Oprichter is designer Edo Draaijer.

 

Waar bevinden jullie je?

De designers die achter de schermen aan opdrachten meewerken komen uit heel Nederland, van Heerenveen tot Haarlem en van Deventer tot Amsterdam en werken vanuit eigen studio’s of werkruimtes. Ook gaan we de laatste tijd steeds meer internationale samenwerkingen aan. Zo werken we met partijen uit Toronto Canada,  Londen VK, Dubai UAE

 

Hoe werkt het?

We hebben een vaste concept kern en bij elke nieuwe aanvraag wordt er een uniek team met designers samengesteld om aan dat project te werken.

 

Onze methode en manier van werken

Kwaliteit & Originaliteit
met liefde bedacht en met vakmanschap gemaakt.

Wij kijken niet naar andere studio’s. En ontwerpen ook niet volgens de laatste vluchtige platgeslagen trends. Samen met jou volgen wij een ander pad. Door te werken met steeds anders samengestelde teams en nieuwe designers komt er continu originaliteit op tafel. Om ons zelf uit te dagen , maar vooral ook om jou een zo origineel mogelijk concept en resultaat voor te leggen. Opvallen doe je met TUC.

Nieuw talent & stageplekken

Oproep aan nieuw talent

Denk jij dat je een aanvulling kunt voor The Unemployed Chefs? Ben je animator, motion graphic artist of visual development of heb je skills binnen ons andere aanbod waarvan je denkt dat het een toevoeging kan zijn. Wij zijn benieuwd naar jouw werk. Mail ons jouw portfolio.

Stageplekken en/of begeleiding

Mede door Corona hebben wij de mogelijkheid voor stagebegeleiding tijdelijk stopgezet. Wij melden op deze pagina zodra wij weer een opening hebben. (Wij begeleiden MBO/HBO Animatie/design studenten)

Dat was dat en dan nu...

Outro

Dit was een korte intro over TUC in woord, maar leer ons nu kennen in beeld. Duik in ons Design platform met veel pagina’s op het gebied van : Animatie & Film, illustratie & Digital Art, Concept & Marketing en Character design & Cartoon.

 

Toedelooeee!