INTRODUCTIE

WAT

The Unemployed Chefs is een design collectief. Een samenwerkingsverband tussen allemaal professionele designers en vakmensen op het gebied van film, animatie & design.

WIE

The Unemployed Chefs bestaat uit een samenwerking tussen meerdere onafhankelijke vakmensen, dus er is geen sprake van dienstverband. Oprichter is designer Edo Draaijer.

WAAR

De designers die achter de schermen aan opdrachten meewerken komen uit heel Nederland, van Heerenveen tot Haarlem en van Deventer tot Amsterdam en werken vanuit eigen studio’s of werkruimtes.

HOE

We hebben een vaste concept kern en bij elke nieuwe aanvraag wordt er een uniek team met designers samengesteld om aan dat project te werken.

SKILLS

Wij Illustreren & zijn digital artists, animeren in 2D & 3D, filmen en editen, schrijven scripts en teksten, bedenken concepten,  bewerken en creëren audio en beschikken over een grote database met professionele voice-overs.

INFO

Onze diensten bestaan uit 4 categorieën.  1. Animatie & Film  2. Illustratie & Digital art  3.Concept & Branding en 4. Cartoon & Comic. Deze 4 categorieën zijn weer in verschillende webpagina’s opgedeeld. Helemaal op jouw aanvraag afgestemd, dus kijk gerust rond en dan horen we graag van je.

STAGE

Helaas zijn er op dit moment geen plekken beschikbaar. (Check deze pagina voor toekomstige openingen)