KARAKTER DESIGN

Karakter design: Je eigen ambassadeur. Op zoek naar het meest in het oog springende karakter om je product of dienst een boost te geven? Wij creëren op maat gemaakte ambassadeurs gevormd uit jouw visie die perfect aansluiten bij jouw product, marketingstrategie of dienst. We ontwikkelen de meest originele, kleurrijke en fantasievolle 2d en 3d karakters voor alle creatieve toepassingen en bovendien zo dat ze ook te gebruiken zijn in een animatie

Waarom voor ons kiezen?
De meest creatief ontworpen 2D & 3D karakters
Opdrachtgevers altijd zeer betrokken bij ontwerpproces
Illustratief in 2D of ruimtelijk in 3D
Elke aanvraag een uniek designteam
INFO
illustratie studio nederland hamlet protein
illustrator nederland billie eilish concept
paars karakter ontwerp in 3D voor tauw
Illustratie McDonalds star wars

WERKWIJZE

Het traject voor je karakter design begint bij je visie en wensen. Nadat wij deze helder in beeld hebben, starten we met de schetsfase. Hierna ontvang je een aantal figuurtjes in uiteenlopende stijlen waar je op kan schieten zodat we terug naar de tekentafel kunnen. Na akkoord op een schets werken we het karakter uit in een aantal poses. Tijdens het gehele proces houden we je constant op de hoogte van de voortgang.

CONTACT

2D/3D

Zoals gezegd kun je kiezen voor zowel een 2d- als een 3d karakter design. 2d karakters zijn uitermate geschikt voor gebruik in logo’s en marketinguitingen. Kies je voor 3d karakters dan kies je voor een nieuw en complexer traject, maar met eindeloze mogelijkheden voor de toekomst. Je kunt deze dan namlijk ook door ons laten animeren voor bijvoorbeeld een commercial of promo.Ben jij klaar voor de toekomst? Neem gerust contact op en wij geven jouw bedrijf een gezicht!

MEER
illustratie studio nederland hamlet protein
illustrator nederland billie eilish concept
paars karakter ontwerp in 3D voor tauw
Illustratie McDonalds star wars

MOGELIJKHEDEN

Onze aansprekende en kleurrijke karakters zijn voor zeer uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Wij ontwerpen karakters op onze eigen manier, met een uitgesproken eigen stijl en het aller belangrijkste met een hart en een ziel. Fleurige, kleurrijke en fantasievolle karakters, fantastisch ontworpen en gecustomized naar jouw wensen! Zo worden onze karakters niet alleen gebruikt op websites en in gedrukte media, maar ontwerpen wij ook karakters voor kinderboeken, animatiefilms, apps en games. We leveren onze karakters in hoogwaardige files aan zodat ze direct te gebruiken zijn voor verschillende media.

CONTACT

STIJLEN

TUC studio is gespecialiseerd in verschillende animatiestijlen. Zowel in technische zin (2D animatie, 3D animatie, live-action) als in visuele stijl (grafisch, cartoon, realistisch). Daardoor kan jouw animatie volledig worden aangepast op de boodschap, het doel van de video, de huisstijl of de behoeften van de doelgroep. Tijdens de conceptfase denken wij actief mee en adviseren we jou over de meest geschikte vorm voor het verhaal. Zo kunnen we samen tot een animatie komen die leuk is om te bekijken en het beoogde doel optimaal behaalt.

INFO
LG’S MAAGDELIJK WITTE KERSTWENS
RUIMTELIJKE SCHORPIOEN VOOR LG
DOOR DE VIER SEIZOENEN
HET IS EEN EPISCHE DISCUSSIE

MAKEN

Wil jij jouw boodschap krachtig en creatief overbrengen op je klant of doelgroep. Laat een animatie op maat ontwikkelen door de creatieve animatiestudio The Unemployed Chefs. Deel jouw wensen en strategische doelen met ons en we kijken direct hoe we die kunnen waarmaken met een prachtige animatie. Neem contact op met de studio en we helpen je direct verder!

MAIL

ZOEK

Ben je niet op zoek naar animatie, maar heb je behoefte aan goede illustraties, cartoons, strips of onderscheidende marketingconcepten? Ook dan staat de TUC-studio voor je klaar. Door onze brede groep specialisten in digital art, illustratie, animatie, copywriting en conceptontwikkeling kunnen we jouw organisatie breed voorzien van communicatieondersteuning. Bekijk ons recente werk nu op de website.

MEER

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ