Karikatuur van foto

Wij zijn design collectief The Unemployed Chefs. Illustratoren, filmers, animatoren, fotografen, conceptdenkers en audiotechneuten verenigd. Ook maken wij de mooiste Karikatuur van foto!  Super goede gelijkenis, hoge kwaliteit zowel bij de hoge als medium uitvoering, 100% getekend, met veel mooie extra’s verwerkt in de karikatuur van foto. Wij creëren een kleurrijke prent met veel humor en persoonlijke elementen. De mooiste karikatuur van foto als cadeau voor je  collega, familielid of voor jezelf natuurlijk als digitaal bestand of als hoogwaardige print en in lijst met op maat gesneden passe-partout! We zien je aanvraag graag tegemoet!

Onze voordelen
Veel stijlen mogelijk
Duizenden karikaturen al gemaakt
Voor bedrijven en particulieren
Als digitaal bestand of geprint in lijst
informatie

Detail

We hebben meerdere soorten karikaturen : een paar voorbeelden zijn: de hoge resolutie en de medium detail. Hierbij het verschil: Bij Hoog detail gaan we tot in de kleinste details de plaat opbouwen. Dus, kleur ogen kloppend, stand van de tanden etc. Ook hier heb je geen outline van zwart om het hoofd, dus geen lijnen. Hoog detail wordt vaak gekozen bij een portret met 1 persoon of een duo plaat.Bij medium detail bouwen we het hoofd op vanuit lijnen (zwarte outline) en wordt er globaler naar het hoofd gekeken, maar nog steeds een zeer goede gelijkenis. Deze vorm wordt vaak gekozen voor groepen en is een voordeliger variant.

informatie

Afdruk

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze prenten.Daarom drukken wij ook zelf af en is deze gedrukte versie bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt de plaat als hoogwaardig afdruk op A3-formaat (29 cm X 42 cm). andere formaten kunnen we ook leveren. De karikaturen worden vervolgens opgestuurd en eventueel ingelijst met een op maat gesneden passe-partout, je ontvangt je kant en klaar op adres naar keuze.

informatie
karikatuur Qmusic kerstbus
karikatuur DPG Media columnist Buurman
karikatuur QMusic Aldi Christmas bus
karikatuur cartoon krant trump kim jung un

Opties

Onze karikaturen worden gemaakt aan de hand van een paar goede duidelijke foto’s. Na ontvangst en goedkeuring van de foto’s kunnen we met jouw aanvraag starten Zodra de karikatuur klaar is ontvang je van ons een voorbeeld of te wel sample. Bekijk deze uitvoerig en laat ons weten wat je er van vindt! Wanneer je akkoord gaat met het eindresultaat wordt de karikatuur dan afgedrukt en naar je toegestuurd er post! Deze afdruk zit bij de prijs in en ontvang je gratis van ons! Om de kwaliteit van verzenden te garanderen verzenden wij onze karikaturen aangetekend met de pakketservice. Naar gelang de drukte zullen wij proberen om je karikatuur binnen 1,5 week na goedkeuring van de opdracht te leveren.  Spoed? Laat het ons weten en dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

informatie

Eisen

Onze karikaturen moeten elke keer weer voldoen aan alle eisen. En gelijkenis staat daarbij voorop. En om de beste kwaliteit te waarborgen worden de karikaturen hoogwaardig afgedrukt op A3-formaat (29 cm X 42 cm). Ander formaat? Vraag naar de mogelijkheden.  De karikaturen worden vervolgens opgestuurd of kunnen worden  ingelijst (klik hier voor voorbeeld van de lijst)  je ontvangt je karikatuur dan ingelijst op een adres naar keuze!!

informatie

Systeem

We hebben een overzichtelijk systeem in ons karikatuur aanbod. Medium of hoge resolutie. Je ontvang van ons 2 voorbeelden zodat je kunt zien wat dit precies inhoudt voor jouw aanvraag! Groepen worden meestal in medium resolutie uitgevoerd en bij een enkele plaat wordt vaak voor hoge resolutie gekozen. Stel je vraag en je krijgt van ons een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden!

informatie

TUC

The Unemployed Chefs is een ontwerp collectief. Wij maken wij illustratie designs en illustreren wij voor kranten en web en maken wij commercials en concepten voor bedrijven en merken in binnen- en buitenland. Bekijk onze introductie pagina en zie hoe wij werken. Of neem op jouw favoriete manier contact met ons op voor meer info!

introductie

vraag

Contact

Mail

App

bel

+31(0)6 25 172 696

volg

hq