Kerst animatie laten maken | 2D 3D Animatie & concept

Ook een kerst animatie laten maken voor jouw bedrijf of product? Het wordt tijd dat wij alle registers voor jou open trekken voor het maken van DE meest spectaculaire kerst van 2021.  Want jij wil jouw opdrachtgevers toch ook verrassen met een geweldige film of animatie kerst groet en magische boodschap richting het einde van het jaar?! En hoe wij dat voor jouw kunnen realiseren? Met een prachtige 2d of 3d animatie vanzelfsprekend! MAAR…., je kunt er maar beter op tijd mee beginnen. Het plannen van een mooie campagne die richting het einde van het jaar en rond de kerst periode een lach tovert op de gezichten van jouw doelgroep is niet zo maar gemaakt. Maar wij helpen je graag. Met creatieve ideeën! Op film en animatie gebied! De afgelopen jaren hebben wij meerdere kerstanimaties gemaakt voor bedrijven , product campagnes en ondernemers . We maakten treinen. Bouwde een compleet dorp van de kerstman en lieten karaktertjes schaatsen op een 3D gemodelleerde ijsbaan. We componeerden kerst audiotracks , hebben coole visuals ontworpen en maakten de mooiste storytelling verhalen! Voor het creëren van de perfecte 2D of 3D animatie om zo het ultieme kerstgevoel te verspreiden.

“Niet een beetje vroeg?”

Niet een beetje vroeg om hier een blog over te schrijven? Nee zeker niet! Het plannen , bedenken en uitwerken van de mooist mogelijke Kerstcampagne voor jouw bedrijf of product , daar kun niet op tijd genoeg mee beginnen. Dus heb je een tof idee of wil je op een feestelijke manier jouw opdrachtgevers de meest magische kerstwens geven? Bel ons of mail ons dan nu! Zodat we samen kunnen kijken naar het perfecte kerstcadeau voor al jouw trouwe  klanten en opdrachtgevers.

kerst animatie laten maken 2D 3d christmas

“Kerst wordt mooi dit jaar”

Want na een moeilijke periode van pandemie en ellende wordt het weer tijd voor een feestje. En dat mag best een mooi feestje worden. Maar begin er op tijd mee qua planning. Want voor je het weet wordt het weer een duffe corporate fles wijn of een voorgedrukte wenskaart. En volgens ons loopt niemand daar meer warm voor in deze tijd. 

“2D of 3D kerst animatie laten maken “

Een kerst animatie laten maken? wat houdt dat precies in? Wij onderzoeken samen met jou de mogelijkheden. Dus dat betekent een beetje van jouw bedrijf en een beetje Rudolph the red nose reindeer… Een beetje van jouw product en een beetje Frosty the snowman… We voegen wat magie toe en zorgen voor een prachtige boodschap die je kunt sturen naar jouw opdrachtgevers of kunt showen op al jouw socials. Want wees eerlijk. Niemand heeft het makkelijk gehad de afgelopen tijd , dus een beetje dankbaarheid en een positief gevoel kan iedereen wel gebruiken. Wij creëren een puik script, maken een kleurrijk storyboard, ontwerpen de visuals en 2d of 3d animatie, regelen de voice-over (mocht dat nodig zijn) en componeren een prachtige soundtrack om het helemaal af te maken. Met onze kerst animaties maak je zeker indruk. Wij zorgen voor de kwaliteit waarmee jij kunt shinen. En waarom we dit boosten? Omdat we zelf ook zo ontzettend week in de knieën worden van de kerst gedachte. We zijn suckers voor cheesy en we zijn er nog trots op ook! Dus Merry Christmas alvast!

Kerst animatie LG Oled , Unifloor en Forest

 

 

 

Author avatar
TUC Design Company