Mattie & Marieke Q-Music Vakantieboek is uit / Illustratie & concept

Ongeveer 2 maanden geleden benaderde Qmusic ons om mee te werken aan een nieuw project. En nu is ie er dan! Het grote Mattie & Marieke vakantieboek! Een boek vol puzzels, raadsels, strip, kleurplaten, illustratie, en meer. Voor jong en oud om de hele vakantie plezier van te hebben! Helaas kun je het boek niet kopen, maar kun je het boek de komende weken wel winnen via de uitzending van Mattie & Marieke! Of via alle social media kanalen zoals de Mattie & Marieke account op Instagram of de Qmusic Insta.

mattie en marieke qmusic vakantieboek illustraties cartoons kleurplaten

“Kleurplaten, Strips en Jan van Haasteren hommage”

We zijn de afgelopen weken bezig geweest met illustratie, strip, comics en kleurplaten ter invulling van het boek dat maar liefst 60 pagina’s telt. Samen met Q-designer Ben en een aantal mensen achter de schermen van Q maakte we oa. meerdere kleurplaten. Tekende we een chaotische Q-studio als hommage aan de grote Jan van Haasteren. Maakte we de cover illustratie. En tekende en bedachten we een 3 pagina tellende strip over Mattie & Marieke die op vakantie gaan. Ook bevat het boek leuke feitjes, weetjes en achter de schermen informatie. Kunnen de kids een Marieke in Muziekland kleurplaat inkleuren en zijn er voor volwassenen ook de nodige complexe kleurplaten toegevoegd.

illustratie laten maken qmusic vakantieboek jan van haasteren

“Win het boek”

Zoals we al eerder meldde is het boek niet te koop. Je kunt hem winnen via de website van Qmusic en de komende weken via verschillende social media kanalen. Maar wees er snel bij want veel mensen hebben al aangegeven het boek graag te willen hebben (zoals te lezen is in reacties onder de verschillende posts op instagram) en er is een beperkte oplage dus op=op! 

mattie en marieke qmusic vakantieboek illustraties cartoons kleurplaten

“Qmusic & LuckyTV”

Al meerdere jaren werken we met veel plezier samen met Qmusic. We hebben een tijdje geleden ook een Abraham pop van Mattie en Marieke gemaakt die eerder dit jaar ook voor Huis Ten Bosch door Joe de stagiaire van Q was neergezet. Dit ter ere van de 50-ste verjaardag van Koningin Maxima. Deze actie werd ook door Sander van LuckyTV opgepikt en hij maakte er een gave Lucky van met Willy en Maxima in de hoofdrol. Briljant!

Mattie & Marieke Q-Music Vakantieboek is uit

 

 

illustratie laten maken mattie en marieke qmusic vakantieboek strip comics kleurplaten edo draaijer tuc

 

Author avatar
TUC Design Company