Over Ons

Wat gebeurt er
als je de beste designers
in het creatieve vak samenbrengt.

Unemployed Chefs....Assemble

Wat gebeurt er als je de beste designers in het vak samenbrengt? Dan krijg je The Unemployed Chefs (TUC). Allemaal onafhankelijke designers, animatoren, woord wizards  en beeldkunstenaars die samen worden gebracht (op afstand) vanuit hun eigen studio, zolderkamer of atelier. De krachten bundelen en hun expertise ten volste benutten om de meest prachtige creaties neer te zetten. En als een project geklaard is, gaat iedereen weer zijn eigen weg. TUC is als The Avengers van Marvel met de bekende uitspraak : Avengers Assemble!. Allemaal helden in hun eigen comic. Maar af en toe komen ze samen en dan klaren ze de klus op de meest spectaculaire manier! Unemployed Chefs….. Assemble!

Hoe het begon

De oorsprong van The Unemployed Chefs ligt bij founder en designer Edo Draaijer. “Ik bedacht deze design constructie omdat ik het zat was altijd maar alleen te werken aan projecten. Want hoeveel lol je solo ook kunt hebben, je hebt ook de creativiteit, skills en input van anderen nodig om te weten dat je creatief nog leeft en groeit”. Unemployed zag het levenslicht in 2017. Maar een makkelijke weg was het allerminst. “Voordat je bij de juiste mix van designers uitkomt, heb je al veel fouten gemaakt.” zegt Edo. ” Fouten die ik ook mijzelf kan aanrekenen. Maar goed, al doende leert men en de samenwerkingen lopen nu als een gesmeerde machine.”  2020 was ondanks corona een goed jaar voor TUC. En alle nieuwe ontwikkelingen zo in het begin van 2021 beloven alleen nog maar meer moois. Dus laat ons ook jou verrassen en bel ons of mail.

Kwaliteit & Originaliteit

Designers slaan de handen in een op het gebied van Digital Arts & Illustratie, Concept Marketing, Film & Animatie

Talent zit nooit slechts op 1 plek. Vandaar dat wij de beste designers, animatoren, scriptschrijvers, conceptbedenkers, sounddesigners en editors in Nederland en ver daar buiten zoeken en vinden, voor het creëren van de ultieme concepten en designs. Jij vraagt aan en wij stellen samen. Elk team uniek en op maat voor jou. Let’s go!

Testimonials

What our clients
say about us.

Customer Support
“It's totally customizable with the theme settings, its compatible with a tonne of important plugins and the support is outstanding.”
Alex Regelman

Co-founder, Colabrio

Code Quality
“5 stars WordPress template! If anyone wants an example of what you can do with this theme, check out my site at ohio.colabr.io.”
Stacey Rickson

Project Manager, Colabrio

Design Quality
“I tell you what, there has never been an issue that Cory from the Colabrio Support Team hasn't been able to solve for me.”
Laura Morton

UI/UX Designer, Colabrio

0 +
Redenen om ons
nu te benaderen
0 +
Redenen om misschien
verder te klikken

Gelezen wie we zijn en gezien wat we doen

Let's Go.

Genoeg over ons. Het gaat over jou. Jij en jouw creatieve wensen. Vertel ons meer. Wat je zoekt en wat je verwacht.  En dan sturen wij jou meer info over prijzen , werkwijze, deadlines en workflow! Mail ons of bel en ontvang alle info die je nodig hebt.

 

Toedelooeee!