tekst
schrijver

Welkom in de creatieve gaarkeuken van Nederland!  En wel in onze verhalenkeuken vol smeuïge teksten en uitgekookte concepten. The Unemployed Chefs is een studio van de beste creatievelingen op het gebied van concepten, film, animatie, illustratie, digital art, audio en contentcreatie. We ontwerpen, schieten en schrijven de mooiste concepten en beelden voor bedrijven in binnen- en buitenland. Kijk rond in onze keuken vol teksten en verhalen van woordkunstenaar en conceptdenker Luuk!

De voordelen
Jong, scherp en op jouw wensen geschreven
Concept , tekst en script van hoge kwaliteit
Heel veel ervaring met groot- en klein bedrijf
Werkt perfect in elk designteam
informatie
3d medicijn op lopende band avrotros
illustratie studio DHL express
cartoon voor pwc diversity campagne
animatie laten maken opgelicht

Goed

De teksten van The Unemployed Chefs zijn niet alleen letters op papier. Onze verhalen zijn zelfs niet klakkeloos een vertaling van wat je ons opdraagt. Met de kennis van storytelling en effectieve communicatie raken onze teksten wél wat jouw doelgroep wil weten. Of het nu gaat om scripts voor (animatie)video’s, interviews, websiteteksten of blogs, onze tekstschrijver maakt jouw verhaal duidelijk, doeltreffend en vooral heel lekker leesbaar.

informatie

Verhaal

Tekstschrijver en copywriter Luuk creëerde als kind al volzinnen in lettervermicelli. Nu gebruikt onze tekstschrijver en copywriter de obsessie voor taal om de meest verfijnde, smaakvolle concepten en verhalen te creëren. Luuk vat jouw bedrijf, jouw product of jouw overtuigingen in pakkende teksten die je doelgroep raken. Met een vlotte stijl en de skills om van elke tekst iets unieks te maken.

informatie
Concept en teksten Print
radar animatie van teddybeer voor implant files
landschap en water 3d animatie voor vitens
3d animatie tracktor provincie overijssel