De 2.0 versie van ons eigen concept worden

Andere helpen met hun creatieve struggles is wat wij doen. Daardoor schiet het eigen merk er wel eens bij in. Dat is jammer en raar. Want hoe kun je iets verkopen dat je aanprijst, als je je eigen toko op dat vlak niet op orde hebt. In dat opzicht is corona ook de rem geweest die we nodig hadden. Want naast alle ellende die het natuurlijk met zich meebrengt op gezondheidsvlak. Zijn er in het drukke leven met veel opdrachten weinig momenten om eens goed naar de fundering van onze presentatie te kijken. De winterschilder was lang niet geweest laten we maar zeggen. Dus in het derde kwartaal en aan de vooravond van de tweede golf werd besloten de boel eens grondig aan te pakken. We maken van de website meer een beleving. Niet alleen commercieel geneuzel, maar ook tijd voor verhaal. Quotes van wereldberoemde creatieve geesten die ons inspireren. De huisstijl veranderen. Die onmogelijke emailadressen van ons versimpelen. En alles overgieten in een hedendaags sausje. Een beetje de 2.0 versie van ons eigen concept worden (als je begrijpt wat we bedoelen) 

Want wat als de boel zo meteen weer openbreekt?! Komen we daar dan nog aan toe? En wat als de con-collega’s wel de olie hebben ververst? Lopen we dan niet achter de feiten aan? 

Netflix kijkend op de bank hangen kan altijd nog. (moeten nog wel veel zien trouwens)

Maar goed je bent hier nu en leest dit. Dat betekent dat de site live is. Toen we deze tekst voor het eerst op het beeldscherm pende wisten we echt niet hoe lang dat zou gaan duren. Live gaan . Een droom en tegelijk een pak van ons hart. Want dit is niet wat we doen. We zijn geen website bouwers. En daar is een reden voor. En die reden is toch wel : Saaaaaaaiiiii. Maar goed, de site staat. En we hopen dat we je gelukkig maken met het resultaat. Altijd fijn om feedback te krijgen. En als je het niks vindt, hey ook goed. Even goede vrienden!. Wij hebben onze taak gedaan en zijn blij dat we weer even terug kunnen naar waar ons hart ligt

Author avatar
TUC Design Company